Orbán becsapta a magyarokat. Mint amikor átdobják azt a bizonyos salakanyagot a fából készült akadályon. Szétfröccsent, és mindent bemázol. Nem az a baj, hogy befogadjuk a menekülteket – Refugees, welcome! – hanem, hogy milliárdokat költött a magyar kormány a magyar adófizetők pénzén állampolgáraik megtévesztésére. A Fidesz-korszakra emlékezni fogunk, de nem úgy, mint a magyar történelem pozitív korszakára. Viszonylag meglepő élmény ugyanis még Közép-Európában is, amikor egy párt ennyire le tudta tarolni a demokratikus játékteret. Ez Orbán maffiaállamának kétség kívül sikerült. De ehhez képest még emlékezetesebb lesz a hirtelen kiábrándulás az általuk felépített párhuzamos, fideszmagyar valóságból. Ennek a folyamatnak egyelőre nem látni a végét, de egyre biztosabb, hogy az elmúlt napokban kezdenek kinyílni a szemek. Mert a látszat, az ötven százalékpontos népszerűség ellenére a Fidesz potentáltjai tudják, a 2018-as választás messze nincs még lefutva. És mivel félnek, ezért...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Precíz, pontos állapot leírás - felelősökkel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Precíz, pontos állapot leírás - felelősökkel!
peterkelemen
Már nem egyszer sokadjára veri át a magyarokat Orbán és bűnbandája.
karma1
Igy most mar teljesen ertheto, hogy az orszagban ossze-vissza szaguldozhatnak kisbuszok, amikben migransok vannak, es peldaul a soforokrol sohasem derul ki, hogy kicsodak, es hogy milyen jogon tartozkodnak Magyarorszagon. (BAH csomopont, 10 menekult a minivan-ben, a sofor allitolag ukran, de nem tudja igazolni, hogy milyen modon kerult az orszagba, es milyen jogon tartozkodik itt), magomed, aki megfenyegeti Gulyast, es aki 4 eve illegalisan tartozkodik Magyarorszagon, de semmit nem tettek sem elotte, sem azota ellene, szoval lesz mit megmagyaraznia orbannak meg a valasztasok elott.
Nem csodalkoznek, ha a pentek reggeli tajekoztatoja utan azonnal nem Graz-ba indult volna a potrohos, mivel szerintem olyan duhrohamot kaphatott, mint pl. a 2016.okt.2.-i szavazast koveto napon a Parlamentben, aminek altalanos iskolas felsosok szem- es fultanui voltak. (Mig a gyerekek a folyoson vartak, hogy az aulaba bemehessenek a tanaraikkal, addig orban kirohant a ferfi WC-be es SIRT, toporzekolt, duhongott, - a gyerekek pedig zavarodottan hallgattak-lattak, mi tortenik.,...) Elso elmenye a felnovekvo generacionak a mindenhato ME-rol...:o((((
quadrocopter
@durbincs: Próbáld meg magyarul, a magyar helyesírás szabályai szerint csicska! Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
Madácsi Pali
@durbincs: a csúti főg^ci rablokirály a tolvajok fejedelme önjelölt fél isten miniszterálnoknál sem működik az ilyen terelés, és a valós probléma helyett a felvető emberi mivoltának becsmérlése. Ki papolt állandóan a migrancsokról, hogy ide aztán senki? Közben meg csak szolidáris alapon nem jöhetnek az ugyan olyan jogállásuak. Ha pedig fizetnek szem becsuk, fül bedug, orr befog és gyorsan-gyorsan pereputtyostul, számolatlanul, ellenőrizetlenül "csak jöjjön, csak az jöjjön".
Desischado
Lám, igaz a mondás a hazugról és a sánta kutyáról, hehehe...!
Madácsi Pali
@durbincs: a csúti főg^ci rablokirály a tolvajok fejedelme önjelölt fél isten miniszterálnoknál sem működik az ilyen terelés, és a valós probléma helyett a felvető emberi mivoltának becsmérlése. Ki papolt állandóan a migrancsokról, hogy ide aztán senki? Közben meg csak szolidáris alapon nem jöhetnek az ugyan olyan jogállásuak. Ha pedig fizetnek szem becsuk, fül bedug, orr befog és gyorsan-gyorsan pereputtyostul, számolatlanul, ellenőrizetlenül "csak jöjjön, csak az jöjjön".
Yoda69
Magyarorszagot letarolta, lakoit kirabolta es egymas ellen forditotta. Az Uniot megfertozte ezzel az illiberalis fasiszta eszmevel. A halalbuntetes is keves lenne a szamara. Ki az?
dr. prédikátor
Na fityfasz bértrollkodó moslékok!!! Ilyenkor kussoltok mert tele lett a szátok a cugus fecalicus szarával!!!De remélem meg, is fulladtok tőle!!!GECI BANDA!!!
Madácsi Pali
@durbincs: ez a "rikácsolás" a való élet hangja, a mi nem a fideSS narrátor szövege arról, hogy ember ne higgy a szemednek, majd én megmondom mi jó neked. Arra való, hogy az EMBEREK "Csököt-falván" is láthassák a propaganda mögötti világot, és elküldjék a politikai maffia minden tagját a láthatósái mellény és lámpanélkül tolt kerékpárért ülők helyére jó néhány évre.
simmering73
"Viszonylag meglepő élmény ugyanis még Közép-Európában is, amikor egy párt ennyire le tudta tarolni a demokratikus játékteret."
Nincs ebben semmi meglepő, ha van hozzá partner. Jelen esetben a magyar nép.
silber13
@Madácsi Pali: Hagyd ezt a félnótás román fajzatot,,aki a saját szőröstalpú nációját is szapulja! És vigyázz vele,mert meleg az istenadta!
kokopelli
@peterkelemen: Milyen egyszerű a sémája!Mint a bitand simlis,házalóé:
.".aki eladja a parasztnak a fejőgépet,és előlegnek elvisziaz egyetlen tehénkét!"
Először százmilliót kiad a a plakátokért a "migráncsok" ellen,közben beenged su-
tyiba 1300 "migráncsot"! A Farkam Flóri csak egy keskeny-nyomtávú haramia a
törzsi tesója mellett!A párttársak meg kétpofára kajálják és teresztik az agyréme-
it a "pajta-vajdának"! Én már kikértem volna magamnak,mint a "keresztapja" aki
"G" napon az azonos előnévvel őt ellátta! Nem "Viktor von Orbán",hanem "Orbán
G. Ficktor" ;-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.