Orbán becsapta a magyarokat. Mint amikor átdobják azt a bizonyos salakanyagot a fából készült akadályon. Szétfröccsent, és mindent bemázol. Nem az a baj, hogy befogadjuk a menekülteket – Refugees, welcome! – hanem, hogy milliárdokat költött a magyar kormány a magyar adófizetők pénzén állampolgáraik megtévesztésére. A Fidesz-korszakra emlékezni fogunk, de nem úgy, mint a magyar történelem pozitív korszakára. Viszonylag meglepő élmény ugyanis még Közép-Európában is, amikor egy párt ennyire le tudta tarolni a demokratikus játékteret. Ez Orbán maffiaállamának kétség kívül sikerült. De ehhez képest még emlékezetesebb lesz a hirtelen kiábrándulás az általuk felépített párhuzamos, fideszmagyar valóságból. Ennek a folyamatnak egyelőre nem látni a végét, de egyre biztosabb, hogy az elmúlt napokban kezdenek kinyílni a szemek. Mert a látszat, az ötven százalékpontos népszerűség ellenére a Fidesz potentáltjai tudják, a 2018-as választás messze nincs még lefutva. És mivel félnek, ezért...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Precíz, pontos állapot leírás - felelősökkel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@durbincs: ez a "rikácsolás" a való élet hangja, a mi nem a fideSS narrátor szövege arról, hogy ember ne higgy a szemednek, majd én megmondom mi jó neked. Arra való, hogy az EMBEREK "Csököt-falván" is láthassák a propaganda mögötti világot, és elküldjék a politikai maffia minden tagját a láthatósái mellény és lámpanélkül tolt kerékpárért ülők helyére jó néhány évre.
simmering73
"Viszonylag meglepő élmény ugyanis még Közép-Európában is, amikor egy párt ennyire le tudta tarolni a demokratikus játékteret."
Nincs ebben semmi meglepő, ha van hozzá partner. Jelen esetben a magyar nép.
silber13
@Madácsi Pali: Hagyd ezt a félnótás román fajzatot,,aki a saját szőröstalpú nációját is szapulja! És vigyázz vele,mert meleg az istenadta!
kokopelli
@peterkelemen: Milyen egyszerű a sémája!Mint a bitand simlis,házalóé:
.".aki eladja a parasztnak a fejőgépet,és előlegnek elvisziaz egyetlen tehénkét!"
Először százmilliót kiad a a plakátokért a "migráncsok" ellen,közben beenged su-
tyiba 1300 "migráncsot"! A Farkam Flóri csak egy keskeny-nyomtávú haramia a
törzsi tesója mellett!A párttársak meg kétpofára kajálják és teresztik az agyréme-
it a "pajta-vajdának"! Én már kikértem volna magamnak,mint a "keresztapja" aki
"G" napon az azonos előnévvel őt ellátta! Nem "Viktor von Orbán",hanem "Orbán
G. Ficktor" ;-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.