Juhász Péter konok elszántsággal ment neki az V. kerület hírhedt egykori urának, és minden korrupciógyanúsnak, amit észlel. A Budapest Beaconnak adott interjújában  beígérte Orbán levadászását is. Egyre többen nézik kétkedve a regnáló táborából a Fidesz viselt dolgait és megszaporodott azon eltökéltek száma is, akik egyértelműen be akarják bizonyítani, hogy néphülyítés, ami Magyarországon folyik.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét
Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2018/01/21/ugy-tunik-...
A többségnek a szeme sem rebben attól, hogy minden más országban börtönbe kerülne az a politikus, akinek a rokona csak egy fillér közpénzhez is hozzányúl. A többség nem érti, mi a baj Tiborcz István gazdagodásával és a többség bólogat akkor, amikor Lázár János belevigyorog a pofájába és azt mondja: csak nem hiszi valaki, hogy azért nem indulhat egy vállalkozó közbeszerzésen, mert egy vezető politikus rokona? Pedig de, bazdmeg. Ezt gondolom. Mert ez a normális. Nem indulhat, mert ha indul, azt korrupciónak hívják. Bűncselekménynek nevezik. A banánköztársaságokban, diktatúrákban nem, de a normálisan működő demokráciákban igen. Sokan nem értik, mi a baj azzal, hogy egyetlen egy párt irányítja az országot, kiszorítva mindenkit mindenhonnan. Nem értik, miért baj az önkormányzatiság felszámolása, az iskolák önállóságának megszüntetése. Sokan nem értik, miért baj, ha egy átlagosan sikertelen gázszerelő milliárdos lesz néhány év alatt csak azért, mert a miniszterelnök úgy akarja.
Nem értik, hogy azok a száz és ezer milliárdok, amiket Mészáros Lőrinc, Szíjj László, Tiborcz István, Garancsi István, Simicska Lajos és még néhány – mindig ugyanaz a néhány – kivételezett visz el, az az ő megélhetését, életterét, jövőjét, a gyereke jövőjét pusztítja el.
Nem értik, hogy azok a száz és ezer milliárdok, amikből a kormány szavazatokat vásárol és propaganda-miséket vásárol, az ő jövőjét zabálják fel. Az az ő pénze, az ő járandósága, tőle veszik el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Horizont: hagyja már a rizsát Kedves ? nem most születtem ? se 103 éve ?
Horizont
@durbincs: Hát nem most az tuti. Egy vén fasz vagy szerintem. És nem is magyar, csak magyarkodó. Egy újszülöttben több értelem van mint benned! Te kis agyatlan herélt kappan:) hahahahaha
durbincs
@Horizont: 100 hoz közelebb ? csak ahogy maga 23 ?vagy 63 ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.