"Sajnos, az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc, és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni, és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte, és csak saját magunkra számíthatunk – írta közösségi oldalán Timi, aki a posztjához egy bikinis fotót is csatolt a Maldív-szigetekről. "

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kissé herótom van már ettől a lófejű pinától.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Így van Timike, állandó harc...neked, az értelemmel és az értelmes élettel!
Még nem láttalak krumplit szedni...
Clavigo
Kissé herótom van már ettől a lófejű pinától.
wagabund
..." Belefáradtam, hogy az élet állandó harc, és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív."...

Lassan zár a kocsma...de Timike hosszú életének bölcsességétől felzokogtunk..kifelé menet mindjárt hánytunk is egy rendeset ..
Lepényleső
Ami nem megy,minek erőltetni,kudarcot kudarcra halmozni. Na és a Föld nevű bolygóra leszállni?
Equus
szólt a kurva és fáradtan ugyan, de már megszokásból is széttette a lábát... kell a fánksütöde, az ékszerbolt...
csipetke
Anyám!Hogy nem szakad rá az ég!Erre a Miss.pitchára különösen ki vagyok hegyezve,mert utálom a lump ingyenélő embereket.Milyen harcról beszél?Kevés dellát tud kiharcolni a lódarázsalkatú(fej-tor-potroh) nagyapónál?Vagy nem hiszik el az emberek az ő igaz szerelmét a vénember iránt?Lehet,hogy értelmes elfoglaltságot kéne találnia,de ez röpköd a világban,mint egy narkós denevér,és közben pucéran fotózza magát.Na ez ám a tisztességes asszony!Közben a tata itt van a nyakunkon,oszt gyűjti a ribizlinek a közpénzt...
Clavigo
@quadrocopter: @wagabund: @Lepényleső: @Equus: @csipetke: Azért elég fárasztó lehet neki,,hogy egyszer-egyszer életet leheljen a Nagyfater szottyadt kígyójába.Meg lehet érteni szegényt.
papa.49
Fárasztó is lehet az állandó próbálkozás, hogy ráakadjon valaki a horogra, már kezdik kiismerni őt Amerikában is ))))))))))))))))))))))))))))))
A szörcsögő vénszar meg csak a pénz miatt kell ugye ???
papa.49
@Clavigo: Azt már a spárgával se lehet előhúzni a rejtekéből, inkább a négerkolbászoktól sokkalt be a nagysága )))))))))))))))))))))))
cikicakk55
" " Belefáradtam, hogy az élet állandó harc, és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív."...
Timike! Már nem bírja a gyomrocskád a vesződséget az öreg hörcsöggel? Oda a fél napod,amit vásárlással is tölthetnéd,de a férjednek olyan igénye van,hogy most őt elégítsd ki.Dobj be minden tudományt.Biztos macerás egy ilyen vénemberből csak egy két centi növekedést és stabilitást is kihozni,de te okos nó vagy.Ha rá megy az egész délelőttöd,akkor is lény pozitív.Egy hétig biztos nyugtod lesz.Még Vajna papa libidója újra szárnyra kap,addig dőzsölhetsz. Tudod te a jó dolgodban azt sem tudod,mi az életben az állandó harc. Nem egy vén majmot orgazmushoz juttatni,hanem minimál bérből gyereket,vagy 2 gyereket etetni,ruházni,fizetni a rezsit, a reméljük forint alapú lakáshitelt.Az a mindennapi harc,mikor még két hét van a fizetésig,de a gyereknek kilyukadt a cipője, a másik beteg, de be kell fizetni az iskolába a csoport pénzt,az ebédet mind a két gyereknek,de a számlán már csak 20.000ft van.A két gyerek kajája cirka 12.000 ft,bár állítólag ingyenes.nekünk még ennyi volt A gyógyszerek ára is,ha olyat akarsz venni,aitől nem okádik a gyerek reggeltől este,akkor bizony 7-8.000 ft a gyógyszer. A csoportpénz egységesen 1000ft/hó. A gyerek cipője,még ha kínai is,minél kisebb,annál drágább.4-5000ft. Timike ez a negatív dolog,nem az amit neked kell átélned.nem bírod az öreget,lépj le! Ja! De a pénz az azért kéne,mert a luxus hiányozna Ez van Timike Gyémántok,drága nyaralások,villogó vakuk,de egy vén impotens a bankáros.A mási lehetőség,egy helyes férj,akihez jó hozzá bújni,de csak egy egyszerű melós.gyémánt helyett viszont tud más keményet is nyújtani számodra.A döntés rajtad áll.Én eddig sem cseréltem volna veled,mert a mosolyod mögött ott van az undor.
csipetke
@Clavigo: Vizuális típus vagyok,de technikailag nem igen tudom elképzelni az akciót nagyapó irgalmatlan nagy hasa miatt.Lehet,hogy elé kellett térdelnie ennek a luvnyának,azért lépett le Amerikába...Talán nem bírta a gyomra..
quadrocopter
@Clavigo: Mire gondoltál, arra, hogy meghugyoztatja a vén, adómentes sumákot?
assassin
@quadrocopter: Nem az gond hogy nem szed krumplit, élje úgy az életét ahogy neki jó, csak ne kelljen sajnálni ezért nap mint nap.
quadrocopter
@assassin: Tudod, nekem ellenszenves az a p*csa, amelyik szalvétával fogja meg nyilvánosan a "répát" - pénzért, Nagy Pénzért, közben meg nyöszörög a luxusában!
wagabund
@Clavigo: egy amerikai bírósági történet...
...elhunyt a nyolcvan éves milliárdos, aki egy RR-t hagyott az ötven évvel fiatalabb "ápolónőjére"...az ezt kevesellte, felháborodottan perelte az egyetlen örököst, hogy még járna neki pár milla..
-Bíró: -mivel indokolja a további igényét?
-fiatal nő: -hogy mivel? -tudja mennyit kellett ezért szopnom? na ezzel..
Hellcat
Most azonnal nyilvános akasztást az aranyásó kurvájának...MOST!!!
Hellcat
1 dolgot érdemes...olvasni a kommenteket a kép alatt :D Zseniálisak :D
nyanya001
A túlhajszolt nemi élet hiánya az agyára ment ennek a lotyónak.
human
Biztos a fánkozója nem megy úgy mint várta. Bár nem igazán értem Amerikából hogy tudta működtetni. Egyébként csak költői volt a kérdés. Ez a nő max egy napot foglalkozott a fánkozóval aztán ráunt és elhúzott usába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.