Tavaly 1291 menekültnek adtunk védelmet, a EU-s kvóta alapján ugyanennyit kéne átvennünk. Miért nem akarjuk mégsem az utóbbit, ha Brüsszel minden ember után még fizetne is 6000 eurót?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A nálunk befogadott menekültek és oltalmazottak ettől a magyar szociális ellátástól hanyatt- homlok menekülnek innen.
cdn.blog.hu/ma/marhak/image/89043301.jpg
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Magyarországon tombol a bűnözés és a családon belüli erőszak is igen magas. Azt oldja meg Orbán, de nem tudja így idegenekkel riogatja a sok marhát, akik életükben nem éltek külföldön, akiknek a többsége még csak menekültet sem látott.
picike1
@peterkelemen: ebbl aligha de köszönöm ez angol
Pálinkás Pál
@peterkelemen: No akkor ugorj neki,ha ügyes vagy megtalálod ...Magyarországon melyik népcsoportra jellemző a rablás, "öregezés" ,lincselés...késelés...Tudod ,hányok ettől a libsi felfogástól...Még a Kádár érában volt egy műsor, Kékfény néven...ott is bemondták hogy az elkövető kreol bőrű...ti meg jöttök a hülye "fiatal" meg "fiú" dumával...Bezzeg ha ők a sértettek akkor egyből cigány a sajtóban is!!! És ti beszéltek kettős mércéről???
Igen igazad van,én minden elkövetőnek kitenném a fényképét,csak akkor összeomlana a rózsaszín ködös világotok!!!
Pálinkás Pál
@maszk: No azért nézd csak meg,általában kik tűnnek el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.