Tavaly 1291 menekültnek adtunk védelmet, a EU-s kvóta alapján ugyanennyit kéne átvennünk. Miért nem akarjuk mégsem az utóbbit, ha Brüsszel minden ember után még fizetne is 6000 eurót?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
És akkor még ebben nincs benne az adócsaló Habony-Rogán cégeken keresztül betelepített 20 000 külföldi, akik között bűnözők és terrorizmust támogató személyek is szerepelnek + az anyaországbeliekre rászabadított több, mint 1 millió Orbán talpnyaló határon túli, akik között szekusok és bűnözők vannak.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Ismételten felhívnám minimalista elméd figyelmét...szerintem öt kötvényest nem találsz ma Magyarországon...nekik csak a papír kellett,hogy szabadon kóborolhassanak Európában...Mert az igaz,hogy más országban is van letelepedési kötvény,de ott bizonyos beruházásokhoz kötik...ezt nálunk kihagyták belőle...ez tisztán csak az ellopható pénzről szólt,de ennek ellenére a kötvényesek semmi veszélyt nem jelentenek a magyar lakósságra..Ellenben ha mindenféle here,munkakerülő férget betelepítünk,akkor az a bűnözésen kívül miből fog megélni???mert aki 300 ezer Eurót letesz egy papírért,az nem valószínű hogy holnap kirabol az utcán...De a migráns csürhe mint ahogy számtalan videó mutatja...erősen biztonsági kockázat az egyszerű embernek...
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Erről van szó, hogy több, mint 20 000 kötvényest telepített be Orbán Európába akik között vannak bűnözők és terririzmust támogat személyek is.
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Nincs ilyen, hogy migránscsürhe. Ha a magyarok egyszerre indulnának el azokat is lehetne csürhének nevezni, de nem lenne helyén való egységesen egy kalap alá véve elítélni az összeset. Ilyet csak buta vagy eleve xenfób rasszista emberek tesznek.
maszk
Amióta itt vannak a kötvényes betelepültek, meg rajtuk keresztül még ki tudja hányan, akiket hozzátartozó címszóval behoznak (!), minden napos hír, hogy eltűnik egy vagy több magyar fiatal.
Ez tényleg nem szúr szemet senkinek?
Ez egy tragédia!
peterkelemen
@picike1: Learn Arabic with ArabicOnline - EU-Funded Interactive Course arabiconline.eu/
Eriksson
A címben feltett kérdésre a válaszom:
Az Eu-tól importált bevándorlók (menekültek), itt maradnának a nyakunkon, s elszaporodnának mint a vadnyulak. Soha többé nem szabadulnánk tőlük, holott van elég eltartandó az országban nélkülük is.
Az az 1300 db oltalmazott pedig addig marad csak, amig saját hazájában nem rendeződik a helyzet, aztán mars haza.
Szerintem.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Nos...mondhatsz amit akarsz..a tények engem igazolnak...ahol ezek letelepedtek,ugrásszerűen megnőtt az erőszakos bűncselekmények aránya...Ha magyarországon élsz,akkor pontosan tudod hogy van nekünk hasonló fajta "kisebbségünk" azokban sincs semmi köszönet...utána érdeklődhetsz azoknál akik kénytelenek cigók közelében élni!!! Erről talán tudnának neked mesélni a borsodi,szabolcsi kisfalvak lakosai!!!Marha kényelmes nektek az igazságot rasszizmusnak nevezni!!
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Magyarországon tombol a bűnözés, de az ne zavarjon.
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Abból kiindulni, hogy a bevándorlók többsége bűnözik több, mint hazugság. Akik ezt állítják hazudnak. Bűnözés meg mindenhol van és mindenhol változó hol nagyon magas, hol naglejjebb megy. A kettőt nem kell összekeverni. Úgy tesznek a magyarok mintha náluk nem tombolna a nemi erőszakos bűncselekmények, ahol nem erőszakolnák meg gyermekeiket a keresztények. Ugyan már ez bűnözés. A bűnözőket pedig mindenhol megbüntetnik. Csak azért, mert van pár ezer bűnöző köztük attól még nem büntetheted az összeset.
Eladott Ország
A nálunk befogadott menekültek és oltalmazottak ettől a magyar szociális ellátástól hanyatt- homlok menekülnek innen.
cdn.blog.hu/ma/marhak/image/89043301.jpg
peterkelemen
@Pálinkás Pál: Magyarországon tombol a bűnözés és a családon belüli erőszak is igen magas. Azt oldja meg Orbán, de nem tudja így idegenekkel riogatja a sok marhát, akik életükben nem éltek külföldön, akiknek a többsége még csak menekültet sem látott.
picike1
@peterkelemen: ebbl aligha de köszönöm ez angol
Pálinkás Pál
@peterkelemen: No akkor ugorj neki,ha ügyes vagy megtalálod ...Magyarországon melyik népcsoportra jellemző a rablás, "öregezés" ,lincselés...késelés...Tudod ,hányok ettől a libsi felfogástól...Még a Kádár érában volt egy műsor, Kékfény néven...ott is bemondták hogy az elkövető kreol bőrű...ti meg jöttök a hülye "fiatal" meg "fiú" dumával...Bezzeg ha ők a sértettek akkor egyből cigány a sajtóban is!!! És ti beszéltek kettős mércéről???
Igen igazad van,én minden elkövetőnek kitenném a fényképét,csak akkor összeomlana a rózsaszín ködös világotok!!!
Pálinkás Pál
@maszk: No azért nézd csak meg,általában kik tűnnek el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.