Novák Katalin bejelentette, hogy elindult a határon túli családokat támogató Köldökzsinór program. Novák Katalin közölte: a január 1-jén elindított program egyik eleme a 64 125 forintos egyszeri anyasági támogatás, a másik pedig a babakötvény, amelynek elindításához az állam 42 500 forintot biztosít, később pedig évenként kamattámogatást. Eddig 523 határon túli család igényelte az anyasági támogatást - fűzte hozzá. Azt hangoztatta, minden magyar gyerek kincs, bárhol szülessen is. Elmondta, erőforrásként tekintenek a csaknem 4,5 millió határon túl élő nemzettársunkra is, akik szintén hozzájárulhatnak a magyarság gyarapodásához.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"Potápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára is azt hangoztatta, hogy a magyar nemzet számára a Magyarországon, a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyar családok jelentik a legfontosabb értéket."

Figyelj az utolsó két szóra, a legfontosabb értéket jelentik, mi akik itthon élünk ezekhez képest a fasorban sem vagyunk, magyarul, szarnak ránk, én meg az ilyen potápikra.
kisrigó
A határon belüli gyerekek nem számítanak "kincsnek?" Nem vagyok érintett, de mikor is emelték a családi pótlékot? Abból a rengeteg, határon túlra kitalicskázott milliárdokból mennyi támogatást lehetett volna a magyar gyerekeknek adni! Az rendben van az álszent Novák Katalin szerint, hogy a kisgyerek itthon (!!) azt kéri karácsonyra, hogy legyen meleg a szobába! Orbán is az osztrákokkal hadakozik a szociális juttatás megnyírbálása miatt, de az itthonival nem törődik. Vagy a pécsi Dóri ház most is bajban van, de a milliókért fácánvadász tróger, azt képes mondani, hogy majd a gyerekklinika megoldja. Nem kívánom neki vagy másik hasonszőrűnek, hogy egy szép napon az ő családjának legyen szüksége hasonló segítségre, de még előfordulhat! A sors kiszámíthatatlan...
Lepényleső
Nekik köldökzsinór,nekünk selyem. (A most külhoni magyaroknak mondottakkal szemben az
egyenlőségért kell küzdenem? Mily mértékű lemaradással kell kezdenem;nekik ingyenes orvosi ellátás,-nekem semmi,ha a tb-t nem fizetem. Nekik ingyenes oktatás,nekem az analfabétizmus-sal való barátkozás. Nekik 81% kedvezmény utazásra,nekem teljes árú menetjegy akárhova. Nekik nyugdíj hozzájárulás nélkül az átlagnyugdíjhoz bejelentett magyarországi lakcím,nekem cirka 47 év ledolgozott,fizetett minden járulék,van még tovább,mondjam még? Jelen korban,
trianon kit súlyt,-jobban?)
kereső
Már nem is másod,hanem lassan harmadrendű állampolgárok leszünk saját hazánkban.Ennek a bandának mindenki fontosabb ,mint mi.Pedig itt mi lennénk itthon,ott meg ők vannak otthon.Élvezik a saját hazájuk által biztositott ellátásokat, és a még ennél is bőkezűbb ellátást tőlünk.Micsoda haszon is kettős állampolgárnak lenni.
bakegya
Tessen ez a NAGY MAGYAR ANYU mondani ,VÖRÖS SEGGFOLTOSOK többet kapnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.