A kormány összecsapott terveket küldött Brüsszelbe, hogy elkezdhesse kiszórni az a remélt uniós támogatások előlegeit. Az Európai Bizottság azonban nem akar túlárazott útépítéseket finanszírozni. Már Brüsszelben is drágállják a magyar útépítéseket, annyira, hogy némelyik beruházást vissza is dobta az Európai Bizottság (EB) – értesült a 24.hu. Ha nem sikerül aládúcolni alapos számításokkal, akkor nem fogja finanszírozni az unió sem az M4-es autópálya Berettyóújfalu–országhatár közötti szakaszát, sem az M35-ös sztráda 4-es főúttól Berettyóújfaluig és a 481-es útig történő megvalósítását – derül ki a támogatási kérelemre adott brüsszeli válaszokból. Pedig csak az említett két építkezésre összesen 160 milliárd forint támogatási igényt adott be a magyar kormány a múlt év végén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
íme az újabb bizonyíték, hogy bele akarnak avatkozni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
íme az újabb bizonyíték, hogy bele akarnak avatkozni! =))
lópicigáspár
Majd kérnek Putyintól kölcsönt. Így legalább nem kell elszámolni Brüsszel felé. Ja ez nem támogatás, hanem kölcsön és vissza kell majd fizetni?! Nem baj, majd az unokáink fizetnek! :(((
quadrocopter
Lehetne keményebb is Brüsszel!

Majd a csicska sajtó: "megtámadták Magyarország függetlenségét.Magyarellenes kirohanások Brüsszelben! Soros átvette az irányítást az unióban! Gáncsoskodik a baloldal! Ja, meg Gyurcsány is!"
Szopjatok szarházi bűnözők!
Nessy
Már megint támadják a magyarokat, az országot!
Tessék küldeni a dohányt, és kész!
papa.49
Hogy ki volt akadva a fütyisz mikor az M7 épült a Balcsi partján !!!
lusta
@papa.49: Az semmi. Mikor az M3 autópálya Nyíregyháza és a 49. számú főút közötti szakaszát 33,8 kilométer hosszan 31.999.386.307 forintos árral lett győztes kihirdetve. Hogy hörögtek, hogy az Alföldön, homokos talajon kilencszáz valahány millióért túlárazottamn építik és a kormányváltás előtti pénzkifizetésre akarják Bajnaiék használni. Igen rövid az emberi emlékezet, de az egybites 300 forintos budiforradalmároké még inkább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.