A Jobbik szerint a miniszterelnök a családjával együtt érintett egy Magyarországot megkárosító korrupciós csalássorozatban, ezért le kellene mondania.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, az Elios Innovatív Zrt.-re utalva, azt mondta:

normális országokban egy miniszterelnök egy ilyen súlyos esetben azonnal beadná a lemondását és nem történhetne meg, hogy a kormányfő lányának férje szervezett bűnözés gyanújába keveredik és az após a helyén marad.

A jobbikos politikus szerint ennél is többről van szó, mert a kormány több tagja részt vehetett az előkészítésben és a lebonyolításban, továbbá a Fideszhez köthető önkormányzatokban történtek a visszaélések. Orbán Viktor a legnagyobb felelőse az egésznek – hangoztatta.

Jobbik: Orbán Viktornak le kellene mondania

Szilágyi György, a Jobbik képviselője. Fotó: MTI/Soós Lajos

A képviselő azt is mondta, ha a kormányfő nem mond le, akkor az áprilisi választáson dől el, ki kormányozzon:

Orbán Viktor mint egy korrupt gazember, vagy Vona Gábor, a tisztakezű politikus, aki rendet fog tenni az országban.

Szilágyi György azt is hozzátette: nem megengedhető, hogy "egy korrupt, csalásra épülő rendszerben éljünk, ahol nap mint nap hazugságokkal próbálják meg elfedni ezeket a korrupciós tevékenységeket", "bemocskolni az ellenfeleket" és "becsapják az embereket".

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez a monnyon le már elég dedós. Egy demokratikus országban az ezredéért már lemondott volna egy miniszterelnök. Orbánt vagy választáson kell megbuktatni vagy el kell zavarni egészen a határon túlig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Azért kellene lemondania Orbának, mert a jobbik azt mondta? Az a jobbik amelyről naponta derül ki valami vállalhatatlan botrány? Én legalább egy kicsit csendben maradnék a helyükben.
Pálinkás Pál
"Vona Gábor, a tisztakezű politikus, aki rendet fog tenni az országban."
Ezen besírtam...Gabika..én emlékszem ám miket harsogtál a 2010-es választások előtt...Hogy irgum,meg burgum ,ha a Parlamentbe kerültök...,azóta kussolsz keményen...
human
Ez a monnyon le már elég dedós. Egy demokratikus országban az ezredéért már lemondott volna egy miniszterelnök. Orbánt vagy választáson kell megbuktatni vagy el kell zavarni egészen a határon túlig.
vitriol
@Eriksson: Ugyan, ugyan! orbánnak azért kell lemondania, mert egy hazaáruló nem viselhet min.elnöki tisztséget! ha maradt volna minimális lelkiismerete, akkor az életéről is lemondana, nem csupán a tisztségéről!!!
Eriksson
@vitriol: Ha le kellene, akkor le kellene. De ne olyan nyikhaj jajgassa a világba, aki sokkal szégyentelenebb ideológiát képvisel. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy selymes szőrű báránykának tünteti fel magát, miközben azt hangoztatja, hogy "Föl fogjuk számolni az országot".
justhpeter
@tudode: A nap nagydíja a tiéd. Köszönöm a feltöltést.
cikicakk55
Az első részével egyet értek. Orbánnak már nagyon sok olyan dolga volt és van,ami elkövetése után minden országban le mond,vagy elfogadja a lemondására a felkérést. Orbánt a hatalma tartja életben. Tisztában van vele,ha bukik,akkor a sok seggnyaló mind rá vallana. Nem csak a hatalmát,de a szabadságát is elvesztené. Zavart elméjének az már sok lenne. Már rég nem a saját gondolatait olvassa fel,hisz olyan káosz van a fejében amiatt,mert mindent Ő akar kézben tartani. Ez még egy zseninek is káoszt teremtene az agyába. Kormányfő akar lenni,de csak egy gyerek makacsága,hisztije,egy elkényeztetett gyereket rejt a széle- hossza egy fogyatékos gyereknek.
quadrocopter
Ugyan már...a Genyó az akasztófa alatt sem mondana le! Amúgy egy retkes bűnöző, Polt-védelemmel! Aki szintén egy retkes bűnöző...
quadrocopter
@durbincs: A vetőgép mióta okád - te pöcs?
Képzavarod van, de ez nem újság!
Amúgy téged rejtvényt fejtve, csak okádni lehet!
Próbáltál mér értelmeset hozzáröfögni ehhez , vagy más cikkhez?
quadrocopter
@durbincs: Csicska! Te addig semmit ne akarj körbe írni, - neked az se menne! - amíg rendesen nem menni matyar nyelv!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
quadrocopter
@durbincs: Rád esett a francia szótár, csicska?
quadrocopter
@durbincs: Ne menőzzél, tahó, neked ilyen, mert megérdemled!
quadrocopter
@durbincs: Ne menőzzél, tahó, neked ilyen, mert megérdemled!
Rád esett a francia szótár, csicska?
quadrocopter
@durbincs: Ne menőzzél, tahó, neked ilyen, mert megérdemled!
Rád esett a francia szótár, csicska?
Borsodi
Sokan tudjuk,de ő biztonságban érzi magát és soha nem fog lemondani,esetleg ha köztársasági elnök lehetne.A hatalom éhsége már rég elvette az eszét,a táborával együtt.Azt gondolák magukról mint régen a németek. über alles."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.