Vagyonvédelem! Pont a sunyi fejű Pintér Sándornak való terület ahol kedvére garázdálkodhat. Átláthatatlan, nagy része volt rendvédelmisek, fegyveres erőktől leszerelt főtisztek, tábornokok kezében levő gazdasági terület.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Bátor cikkíró! Reménykedik, hogy a választásig nem lesz ebből "baja", de utána?! A remény hal meg utoljára!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Bátor cikkíró! Reménykedik, hogy a választásig nem lesz ebből "baja", de utána?! A remény hal meg utoljára!
Eladott Ország
Pintér Sándor vitatott múltú ex-rendőrfőkapitány, az egyik legvagyonosabb magyar politikus és aki jelenleg miniszterként (titok)gazdája azoknak az olajszőkítésben testet öltő, bűnözéssel kapcsolatos, 85 évre (!) titkosított iratoknak, amelyekben ő maga is érintett. Az oljaszőkítésben játszott elévülhetetlen szerepét is csak titkosítani sikerült, tisztázni nem, aki számos sötét ügyben terhelt és kiszolgált már több rendszert. Az Alaptörvény preambuluma szerint, 1989 előtt Magyarországot tönkretette a kommunista diktatúra. Kik voltak a kommunisták? Az MSZMP tagjai és vezetőik, az MSZMP titkárai. Hol volt a diktatúra gyakorlásának központja? A III/III. ügyosztályt felügyelő Belügyminisztériumban. Akkor a hazánkat tönkretevő kommunista diktatúra központi figurája a Belügyminisztérium MSZMP-titkára kellett hogy legyen! Ki volt az a hazaáruló gazember? Pintér Sándor rendőrtábornok. Van még kérdés? Végül is egy olyan országban, ahol több százmilliárdot pofátlanul elstadionoznak és LED-lámpákba öntenek, ahol a miniszterelnök kerti budija köré kisvasutat építenek, ahol padlófűtést tolnak a kontraszelektált nemzeti futball göcsörtös talpa alá, ahol évek óta minden közbeszerzést a rokonok, haverok, ismerősök és jószomszédok nyernek, ahol éveket kell pereskedni egy közérdekű adat nyilvánosságra kerüléséért (létező bírósági ítélet ellenére) ,ahol a kormány egyik kifizetőhelyének vezetője nevezi korrupciónak a Fidesz legfőbb politikáját, ahol milliárdokat költenek kormányzati kommunikációra, miközben összeomlik a társadalmi ellátórendszer, ott valójában tényleg fölösleges korrupciót gyanítani.
Eladott Ország
@LÜKE SZKÁJVÓLKÖR: "Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. "
papa.49
Őt is fellehet akasztani a többi mellé !!!
wagabund
@Eladott Ország: -fiúk! ha nem akartok láncon bíróságra járni, vagy örökké menekülni, akkor tegyetek meg mindent, hogy meglegyen a bőséges kétharmadunk...ha ez meglesz, a többit már bízzátok rám...
-na, akkor menjetek isten hírivel, aztán tegyétek, amit tenni kell...az ellenzéknek a választásokig hagyjátok meg a reményt, hogy az a fény az alagút végén nem egy gyorsvonat...
-csak ügyesen..
papa.49
@Horizont: Jó oldalon áll ő, csak néha szeret ironikus lenni ...
kereső
@wagabund: 10:29, ez egy orbáni eligazitás?Mond mit tudsz?
wagabund
@Horizont: egoista vagyok.

amúgy ha tényleg itt élsz, és naprakész vagy a nyílvánosan is elérhető infokban, akkor bizony tudható, hogy pénzt-paripát-fegyvert nem kímélve dolgoznak a legalább kétharmados győzelmen...

az ellenzéktől még nem hallottam, hogy próbáljuk meg a kétharmadot...akár koalícióban is..

sajnos tegnap belefutottam Bolgár jóslatába, mely szerint a -"fidesz győzelme vitathatatlan".-.. ezután kérdem, Bolgár kinek az oldalán áll? mert én csak itthon reszelgetem a körmöm, de Bolgár rádiós véleményformáló..
kereső
@wagabund: 10:40, ha-ha-ha Te vagy a nyulacska,amelyik csak "reszelgeti" a körmét-és közben "hülyeségeket motyog magában"?
wagabund
@kereső: ajaj, látom profin olvasol a sorok között...elképzelés csak, de..érzem, hogy nem lehetetlen...

@papa.49: van aki érti...amúgy tökmindegy, mert itt csak csevegünk..

az, hogy ki kinek az oldalán áll, leginkább a dossziénk feliratából, tartalmából, és a tárolás helyéből derülne ki...de azt nagyon őrzi(k) valaki, valahol..

(aki akar, az emléxik a rendszerváltás izgalmas napjaira, amikoris Végvári őrnagy mutatta meg a Belügy pincéjében, hogy is működik a menekülés, az éjjel-nappal működő iratmegsemmisítés...)

ugye megvan?
wagabund
@Horizont: haha...bolgárral majdnem egyidős mekk-elek vagyok...csak ő okos..
kereső
@wagabund: jó iskola volt -sorok közötti olvasásra-a kádár korszak.
wagabund
Ja még valamit...

azért nem teszek sehová szmájlit, mert azzal hülyének nézném a nyájas olvasót...az durva lenne..aki érti, érti, aki nem, az megy főzni..
inkább vállalom, hogy lehülyéztek..
papa.49
@wagabund: Emlékszem abban az időben derült ki az is hogy kinek ,,köszönhettük,, a nyomorúságunkat , egy rokonnak, egy unokatesónak, mikor megkaptam a rám vonatkozókat ...
Név nélkül ugyan de azért rájöttem ki volt az még rá is tudtam kérdezni nála, és be is ismerte, csak addigra már mindenki akit érintett a dolog meghalt ...
wagabund
@kereső: akkor te nem csak melegedni jártál az oskolába...
wagabund
@papa.49: na ezért jobb nem tudni, mert akkor nem fáj... elég a sejtés, az pont elég a jó alváshoz.
kereső
@wagabund: háááááááááááát,lehet,hogy nem.
wagabund
@Horizont: vicceltem, de nem sikerült..
na, akkor én megyek főzni...a nejem már görbén néz...
Jozefina
Nagyon jó írás. Legalább felfrissítette mindazt, ami eddig is nyilt titok volt!!!
Talán nem lesznek nyugodt nyugdíja évei, hacsak már most nincs olyan országban ingatlana, ahonnét nehézkes lenne a kiadatása!!!
De igazából ilyen kemény vádak alapján illene vizsgálatot kérnie maga ellen.
papa.49
@wagabund: Én viszont mindig úgy voltam ezzel a sejtés NEM ELÉG, konkrétan tudjam a dolgot, akkor túl tudom magam tenni rajta, idővel ...
papa.49
@Jozefina: Ez te sem gondoltad komolyan )))))))))
wagabund
@papa.49: hát igen...gyerekkortól tartó barátságok mentek a levesbe...
maszk
pintér sándor, a lelkiismereted olyan sötét, mint egy vödör korom - és ezt mindenki tudja.

SOHA ne sajnáld a gazembereket !!!
Hiába ülnek a jakuzziban kaviározva, pezsgőzve, nézegetve az új Ferrarijukról készült képet, miközben jól leszopnak - nincs békéjük.

A lelkiismeret nem csak úgy van, véletlenül!
És hiába vagy ateista (Istent nem érdekli, hogy te ateista vagy), és mondod a szívedben, hogy nincs Isten - így mentegetve magad:
"Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten!" /Zsoltárok 14,1/

Szóval a lelkiismeret nem akárkitől van, és nagyúr hiába próbálod elfojtani magadban:
"Mert amikor a pogányok (hitetlenek), akiknek nincsen törvényük, természet szerint a törvény dolgait cselekszik, akkor ők, törvényük nem lévén, önmaguknak törvényük, jelezve, hogy a törvény cselekedete be van írva a szívükbe; lelkiismeretük és egymást kölcsönösen vádoló vagy mentegető gondolataik is erről tanúskodnak" /Róma 2, 14,15/

Tudom, hogy rosszul hangzik, de az igazság néha mindig fáj.
papa.49
@wagabund: Tudod a legundorítóbb az egészben az volt, hogy miközben hangosan szidta a Rákosi, meg később a Kádár rendszert ő jelentette fel a rokonság nagy részét, Apám azért lett pária a volt cégénél, Anyám öccsét kirúgták a busztól, a nagyapámat akkor küldték el a munkahelyéről, és ez az ember pl. '56 véres napjaiban ott lakott a nagyanyáméknál, ahol mi is ...
rohács1926
Pintér már 1998-ban dúsgazdag milliárdos volt. Orbán azért választotta akkor belügyminiszternek, mert az ő személyiségének leginkább Pintér felelt meg, akitől akkor még tanulhatott is. Valamint Pintér minden állami tisztség nélkül is országos befolyással bírt. Ugyanis 1996-ban Horn Gyula és Kuncze Gábor leváltotta országos rendőr főkapitányi tisztségéről, de Sándor István, "Papa" (főnyomozó) szerint magával vitte a „joystickot" és kívülről irányította a rendszert. Nem meglepő, hogy Orbánnak éppen ó kellett. Megválasztása a legnagyobb csapást az akkori alvilági ellenfelei számára jelentette.
atlatszo.hu/2017/02/13/jurgen-roth-pi...
dr. prédikátor
Miért kell ezen agyalni??? Szerintem egyértelmű a sintér sanya mocskossága! ő volt az első mészaros lölö,csak ő nem a cigusnak gyüjtötte a vagyont hanem magának!!! Na meg a kompromittáló dossziékat, Sok adat lehet a birtokában a geciről,ezért is tartja nagy becsben a maffiózót.!!!
rohács1926
@Eladott Ország: ma, 10:10
Ne idegeld magad; sajnos ez van és marad még egy ideig.
Ahhoz, hogy változzon, kellene vagy hárommillió értelmes magyar.
Személy szerint a Kádár rendszert nagyon utáltam és sosem gondoltam, hogy lesz olyan rendszer amit még jobban fogok.
wagabund
@papa.49: 11.10 ...na ezt sem megbocsájtani, sem elfelejteni nem lehet.
Yoda69
Adocsalas + olajszokites.

Hiaba megy nyugdijba. Az nem fogja ot megvedeni a buntetestol, ha ujra lesz demokracia. Akkor jobb ha betarazza szolgalati pisztolyat es eszebe jutatt egy golyot.
quadrocopter
Már csak a nagy lapát füleoi vannak az 50 kilós maffiózónak, reménykedjünk, hogy az Úr hamarosan kérdéseket tehet fel neki!
Néhai Nógrádi Zsolt be bepancsolhat neki egyet!
papa.49
@Eladott Ország: Remélem a ,,fülesbögre,, így jár!!!
@quadrocopter: Ezért is hívom ,,fülesbögrének,,
papa.49
@wagabund: Tudod már régen rájöttem a múltat megváltoztatni nem lehet, hát eltemeti magában az ember, csak néha kibuggyan a keserűség az emberi szemétség miatt !!!
lampa laz
Ez a mocskos tetű olyan mint a baktérium, mindent túl élt... és azok sem különbek, akik hagyták mindezt.
papa.49
@wagabund: Ehhez még tedd hozzá, hogy az Anyám idősebbik öccse ott halt meg a Kossuth téren a sortűzben, a testet csak nagy utánjárás után kapták meg a nagyanyámék, hogy eltemethessék, nekem az ' 56 ilyen emléketeket idéz fel, én ezért nem is kívánom még egyszer átélni ezeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.