Jelentősen szigorítja a kormány a "Stop Soros" törvénycsomagot, és ilyen formában nyújtja be kedden az Országgyűlésnek – jelentette be a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Vigyáznak arra, hogy nehogy törvény legyen. Így az ellenzékre lehet fogni. Ügyes!
Pálinkás Pál
Ó..ha csak aza baj hogy nincs meg a kétharmad hozzá,majd segít a Jobbik vagy az LMP!!!
Hellcat
Csak tudnám mit kapálóznak annyit amikor a fideszen kívül még SENKI nem telepített be ide migránst.
Nessy
Rogánék már benyujtották az engedélyezési kérelmet???
RonaGyuri
Lehet, hogy ezek jobban ismerik a zembereket?

Az a sötét Tu(zs/l)ok mondott valamit

Kiderült, hogy a „Stop Soros” nevet viselő törvény elfogadásához 2/3-ra lenne szükség, ami erősen kétséges, bár nem zárható ki. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatóján erről úgy nyilatkozott, hogy „reméli, hogy az ellenzéki képviselők félre fogják tenni napi politikai érdekeiket, háttértámogatóikat, finanszírozóikat, és megpróbálnak egyszer végre a nemzet érdekeire koncentrálni”!
Meg kell mondjam nekem ez nagyon választási szlogennek tűnik, s afelől sincs kétségem, hogy legalább olyan mozgósító lesz, mint Horn Gabóca elhíresült, aki nem szavaz velük az vissza akarja kapni a szocializmust! Amire hosszú sorban meneteltek a gengszterváltás károsultjai! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.