Budapesten tárgyalt az azeri miniszterelnök-helyettes. A News.az azerbajdzsáni hírportál igazi pártállami sajtót idéző beszámolója szerint Ali Ahmadov miniszterelnök-helyettes átadta Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek Ilham Aliyev azerbajdzsáni elnök üdvözletét, és „az államfő nevében azerbajdzsáni látogatásra hívta meg”.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az azeri demokrata.
uploads.disquscdn.com/images/51fc37e9cf0d3f2141fb1011bbf7785fd8a03b9200057737338e63b449f2d707.jpg?w=600&h=430
img0.hvg.hu/image.aspx?id=8558066d-1ed3-42d1-819a-0c23fae388c6&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
Az azeri kormány próbálkozott a Gyurcsány, majd a Bajnai kormánynál is. Ők nem adták ki a gyilkost, mert pontosan tudták, hogy a hazájában azonnal szabadon bocsátanák és nemzeti hősként ünnepelnék. Az Orbán-kormány sem adta ki két éven át, majd történt valami. Hirtelen megállapodott Orbán Viktor és Ilham Alijev. Ilham Alijev elnök személyes közbenjárása miatt vált lehetővé, hogy Magyarország kiadja Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot – állította Fuad Alasgarov, az azeri elnöki hivatal rendvédelmi szervekkel való együttműködésért felelős osztályának vezetője a News.az azeri hírportálnak adott interjújában – írta az MTI 2012-ben.
Úgy tűnik, hogy a Safarov-ügyet Orbán Viktor és Szijjártó Péter eszelte ki – vélekedett a brit The Economist. A német Die Welt internetes kiadása szerint Orbán Viktor miniszterelnök személyesen vezette a tárgyalásokat Azerbajdzsánnal, és Safarovot e tárgyalások eredményeképpen adták ki Bakunak. Ezt szintén az MTI hozta le 2012-ben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A baltás gyilkos + 9 millió dolcsi... egy szép barátság kezdete.
RonaGyuri
@justhpeter: mint azt egy másik cikk kapcsán jeleztem (plagizálva a Jereváni rádiós viccet): szülési szabin van, regényt ír, önéletrajzit és a címe az, hogy: "Szerelemi házasságot kötöttem"
dr. prédikátor
És még ezek a tetves gecik merik pocskondiázni a KÁDÁR rendszert!!!
RonaGyuri
@Macskaszem: de a 9millát nem mi ... hülye vagyok persze, nem mi, hanem Orbánék , kapták, hanem azt is ők adták egy ködös üzlet (talán pánik "szoba"???) keretében! =))
Eladott Ország
@Horizont: ma 07:27; "majd történt valami". A asszonyként mindent megbocsátó narancsárga szurkolók elfelejtették már, ezért röviden összefoglalom: ez az a világraszóló botrány, amelynek főszereplői Azerbajdzsán korrupt-despota vezetői, akik lefizettek hozzájuk hasonló korrupt, erkölcstelen európai politikusokat és újságírókat egy közel 3 milliárd dolláros titkos pénzügyi alap révén. A megvesztegetés célja az volt, hogy az Ilham Aliyev azeri diktátor pajtás (= Orbán Viktor egyik ragyogó példaképe az illiberális sikerekben) személye és rezsimje elleni kritikákat elkenjék, és az olajdiktatúra pozitív képét fessék a világban. Teljesen véletlenül alakult úgy, hogy 2012-ben – amikor ebből a mintegy 3 milliárd dollárból 7 millió dollár egy magyar offshore cég bankszámláján landolt – történt az is, hogy a magyar kormány kiadta Azerbajdzsánnak a baltás gyilkost. Aki egy örmény katonát gyilkolt meg Budapesten, az azeri diktatúra meg azonnal szabadon engedte és hősként ünnepelte.
Eladott Ország
@Horizont: kolozsvaros.com/2017/09/14/sajnos-nem-csak-szijjarto-hazug-hisztis-kutfejetol-buzlik-ez-az-egesz/
Így igaz. 2012-ben – amikor ebből a mintegy 3 milliárd dollárból 7 millió dollár egy magyar offshore cég bankszámláján landolt – történt az is, hogy a magyar kormány kiadta Azerbajdzsánnak a baltás gyilkost.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.