A Frontiers of Freedom szerdán tett bejelentést Orbán Viktor és több családtagja, barátja, minisztere ellen az emberi jogok megsértése és a korrupció miatt.

Radványi K. Miklós, az amerikai szervezet elnökhelyettese azt mondta, hogy még idén szeptemberig megszülethet a döntés, de az már biztos, hogy a Global Magnitsky Törvény alapján biztos, vizsgálat indul Orbán Viktor, Orbán Győző, Lévai Anikó, Tiborcz István, Lázár János, Rogán Antal, Polt Péter, Matolcsy György és Mészáros Lőrinc ellen.

Lehet, hogy kitiltják Orbán Viktort és szűk körét az Egyesült Államokból?

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A törvény felhatalmazza az amerikai elnököt, hogy megtagadja a vízumot attól, befagyassza a vagyonát annak, aki súlyosan megsérti az emberi jogokat, korrupciós és/vagy pénzmosási ügyekbe keveredik.

Az OLAF által elindított lavina után azért a Global Magnitsky Törvény kínálta lehetőséget használták ki, mert azt jól ismeri, voltak hasonló ügyei, biztos benne, hogy annak hatálya alá tartozik az Orbán-család tevékenysége.

Ezek az emberek nem csak nyolc éven keresztül loptak, csaltak, sikkasztottak, hazudtak – ezt teszik 1993, az elhíresült Székház-eset óta. A témát nem én találtam ki, s nem avatkozom bele semmilyen magyar belpolitikai ügybe, pláne nem választásba, én az egész ügyet az amerikai érdekek szempontjából kezelem.

- mondta Radványi K. Miklós az ügyről. 

(24.hu)

186 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: A népnek joga van... ( b*zdmeg a fajtád te rohadt seggfej)
https://youtu.be/kQld6YVgmDs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
A zorbánt már kitiltották, pontosan március másodikán a zusából, de visszajár még parolázni a tramplival.
Eladott Ország
@Borsodi: Egész Európából ki kellene tiltani ezt a rohadt fidesz tolvajbandát. Menjenek Ázsiába a diktátor elvtársaihoz.
Sámannus
Reméljük a következő szabad választáson a fidesz nevezetű hazugovics banda már a börtön válogatottba készül. Mára kiderült, hogy putyin irányítja őket, hadseregnyi dezertőrrel, akiket rászerveztek a magyar államra.
Lepényleső
Rákosi a Szovjetunióban végezte-be,most a bán miért ne lehetne Putyin vendége-egy életre?
KisTehen
Gondolom az amcsi törvény kitér arra is, hogy az USA nem üzletelhet az Orbánfélékkel. Hát, srácok, akkor mégse F16-osokat veszünk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. December 14., 23:53
Megvan a 2019-es X-Faktor győztese