A kormánynak azt üzente: nála is vannak Elios-iratok - Péntek késő este újra őrizetbe vették. Belföld 0 inShare Politikai és üzleti okok miatt indult ellene eljárás – mondta lapunknak Czeglédy Csaba. A kormánynak azt üzente: nála is vannak Elios-iratok. hirdetés - A Nemzeti Választási Bizottság Polt Péter legfőbb ügyész kérelmére felfüggesztette a mentelmi jogát. Mit gondol, mennyit időt maradhat még szabadlábon? - Kérdés, hogy az ügyészségnek lesz-e jogi bátorsága indítványozni az újbóli előzetes letartóztatást, és a nyomozási bíró ennek helyt ad-e. Azt ugyanakkor jogállami keretek között nem lehet megtenni, hogy egy választáson indulni kívánó ellenzéki országgyűlési képviselő jelöltet fogva tartanak. Újra őrizetbe vették Alig ért haza Szombathelyre Czeglédy Csaba a lakásán péntek késő este megjelentek a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) nyomozói - tudtuk meg a politikushoz közeli forrásból. Czeglédy egy baráti összejövetelen vett részt és ott kapott telefont arról,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez jogállam? Polt Péter legfőbb ügyész pénteken indítványt tett a Nemzeti Választási Bizottság elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztésére és ezt a Patyi András vezette testület 4:2 arányban megszavazta. Czeglédy ezt követően szabadlábon távozhatott a fővárosból, mivel ilyen esetben az előzetes letartóztatást az ügyészség kérelmére a nyomozási bíró rendelheti el, a jelek szerint ez Czeglédy esetében ez rekordgyorsasággal meg is történt. Oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ez a cikk Kalman Olganak adott riportot helyezi at papirra - sajnos, mire kiadtak, okafogyotta valt a cim, csak a kerdojel lett biztos...

Czegledy tisztesseges, orban pedig a sajat sotetsege miatt nem veszi eszre, hogy szep csendben megcsinalta a 2-es szamu Marki-Zay-t, illetve egy martirt adott a polgaroknak, akik mar tudjak, hogy akit a fidiotak ennyire tamadnak, az csak jo ember lehet.
Egeszen biztos, hogy a valasztasokig nem fogjak kiengedni, es mire odaig jutna az ugy, hogy Czegledy kollegai a fuggetlen birosaghoz, esetleg Hagaba kuldene az ugye't, addigra mar poltek is a dutyiban lesznek...
Eppen csak el akarjak lehetetleniteni, es nem veszik eszre, hogy ezzel csak olajat ontenek a tuzre...
De ez csak jo lesz az ellenzeknek,...:o)))
rohács1926
@quadrocopter: ma, 09:00
Bizony, bizony; egyik leglényegesebb közlése a cikknek.
Ha az MSZP-re szavazol, kicsit a fideszre is szavazol.
namihami
Várható volt ez a hirtelen ÚJRAletartóztatás. Vigyázni kellett vele, mert szabadlábon még teríthetné a többi orbáni, vejkói, fidesz-baráti, ügyészi stikliket. Semmi meglepőt nem találni az újabb bekasztlizásban, hiszen onnan nem tud szabadon beszélni, nyilatkozni, hadakozni és főképp teríteni.
rohács1926
Visszaemlékezve gyerekkoromra ( 50-es évek elejétől a 60-as évek elejéig); az akkori diktatúrák sem tűrték az ellentmondást, vagy pláne, hogy feltárják bűneiket. Kicsináltak sok embert. Lakásaikat is kisajátították. Talán annyi a különbség, hogy most a cégjeikkel történik hasonló.
Végül is nincs sok új a nap alatt. Csak akkor azt hittük, hogy ez az egész az orosz megszállás miatt van.
És most?
Nessy
@rohács1926: A történelem ismétli önmagát! Azért "mély tiszteletem" a politikailag független NAV munkatársainak! Lesüllyedtek ítélet végrehajtóvá!
Védekezés: Parancsra tettük!
advocat
Lassan itt az ideje! Ki kellene pakolni. Gyurcsány is mondott hasonlót, de egy ideje ő is hallgat. MIÉRT? Ha meg nincs semmi, minek dumálni, ki a francot érdekli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.