Ha nem a Fidesz nyer, újranyílik a bicskei menekülttábor – mondja Orbán Viktor. Ehhez és hasonló tömény hazugsággal kampányol az orbánbanda, de ez nem szokatlan tőlük…– Ha nem a Fidesz nyer, az összes lopással el kell számolni! – Ha nem a Fidesz nyer, Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek, a Szegedi Csillag fűtésrendszerének felújítását végzi, mint belső munkatárs.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ha nem a fidesz nyer, akkor újra nyílik a grázi klinika rácsos kapuja, utána pedig egy hajójegy a szerencsés vesztesnek (nem retúr) Szt. Ilona szigetére.
RonaGyuri
Lehet Őfenesége tud valamit? Olyan létszámra kell az elmenekülés lehetőségét megakadályozandó a pribékjeinek őrzött helyen tartására számolni, hogy ehhez a többi végrehajtási intézmény kapacitása kevés! =))
Sámannus
Megfizetnék a tahópénzből a szállást a Csillagban.
Sámannus
Lassan jól indítja a gondolatait, de még nem barátkozott meg az országos helyzettel.
kissé felnőttem
Ez igy lesz pedig megnyilnak a migráns befopgadó állomások,
mert a bukott rend dicső lordjait ott lehet elszállásolni mivel a stadionok okafogyottá a börtönök meg zsufoltá válnak.kőbánya meg alig van üzemeltethető állapotban
nezelodo
Nem tudnám sajnálni, annyi gonoszságot elkövetett már a "nemzet javára". Az a legkevesebb, hogy ne legyen egy nyugodt éjszakája sem. Majd a Gazsi imádkozik érte két simogatás között.
Pegero
Még az is elképzelhető, hogy sok, szexuálisan elhanyagolt nő örülne egy kis migráns macerának!
nezelodo
@Pegero: Van kéznél itthon is, ha, örülne egyik másik " egy kis migráns macerának", pl. itt egy a sok közül: https://www.youtube.com/watch?v=not7LRkgWlk&t...
csipetke
Ha nem ők nyernek,az [email protected] ügy lesz a fidesznek,mert akkor elindulnak a vizsgálatok a nagy pénzlenyúlásokkal,és simlis dolgokkal kapcsolatban...Félhet is Orbán..
nezelodo
@Borsodi: Ezek aztán nem szénlik magukat, pedig nagyon kellene nekik! Szerencsétlen rendőrök ha egy betörés bejelentése után ilyen gyorsan ott teremnének a helyszínen, az olimpián kellene indítani őket minimum fél Maraton futáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.