Noha tetemes előnye nincs veszélyben, mégis kimutathatóan gyengült a Fidesz a kormánypárti jelölt hódmezővásárhelyi fiaskója után. Ebből az adatok szerint az MSZP és a Párbeszéd szövetsége, illetve a Jobbik tudott profitálni – derül ki az Iránytű Intézet múlt héten készített felméréséből. A biztos szavazók között januárhoz képest négy százalékot veszített a Fidesz–KDNP, 44 százalékon mérték a kormánypártokat. Tavaly december óta ez már hatszázalékos gyengülést jelent. Némiképp javított a Demokratikus Koalíció és az LMP is: 8-8 százalékon méri a pártokat az Iránytű (a teljes népesség körében az 5 százalékos határon állnak). Mindkét alakulat megőrizte karácsony előtt mért táborát, akárcsak a Momentum (a biztos választók körében 4 százalékon állnak).

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
Egyik kutya másik eb!
Feri! Te csak lebontottad az MSZP-t, aztán majd lebontod a FIDESZ-t, majd a kerítést, aztán a saját érdekedben a koalíciót is 2018. április 8 után!
Béla333
Na most kellenének azok az iratok Orbán bankszámláiról!
Valaki szólhatna a Ferinek, hogy idő van!
troll6
Egyik kutya másik eb!
Feri! Te csak lebontottad az MSZP-t, aztán majd lebontod a FIDESZ-t, majd a kerítést, aztán a saját érdekedben a koalíciót is 2018. április 8 után!
Hellcat
És mindezt úgy hogy a Polt szinte mindent elkaszált...ez ami ide lecsurgott mind csak a jéghegy csúcsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.