A Ripost mai számában megjelent fényképpel illusztrált cikk szerint a DK kisgyerekekkel plakátoltat pénzért, iskolaidőben. A DK megtalálta a fotón plakátot ragasztó fiatalokat, akik elmondták az igazságot. A valóság a Ripost állításaival szemben az, hogy a fotón plakátot ragasztó mindkét fiatal felnőtt korú, egyikük 19, másikuk 21 éves, mindketten DK-s aktivisták. A képen szereplő harmadik, 18 év alatti fiatalember DK-párttag szüleinek segít a kampányban. A plakátot ragasztó két fiatal önkéntesünk azt is elmondta, hogy tegnap, tehát vasárnapi napon, nem iskolaidőben plakátoltak, természetesen önkéntesen, ingyen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. E tényeket írásba is adták, és hajlandóak akár hatóság vagy bíróság előtt is megerősíteni. Helyreigazítást, és bocsánatkérést követelünk a Riposttól és minden olyan propagandamédiumtól, amely átvette a hazug cikket. Ellenkező esetben újabb pert indítunk a Habony-média ellen. Gréczy Zsolt szóvivő DK

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Durbincs!
Hol a picsában vagy?
Kis köcsög.
Mi van hazug geci, megint mellé nyúltál?
Szar mocskos médiád megint hazudott egy nagyot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@vitriol: Bár igazad lenne. De félek, hogy az erdélyi ""igazmagyarok"" pontosan fogják tudni, hogy mennyinek kell levelezni ahhoz, hogy, a hazai körzetek hozzáigazításával, elég legyen.
És, ha mégsem így lesz, akkor él bennem egy érzés némi, ""A haza nem lehet ellenzékben!''-féle utcai vonulások sorozata. Hogy a durvább dolgok elő se jöjjenek. És ez nem rajtuk fog múlni, mert se a rendőrség, se az ügyészség nem az újonnan felálló kormány mellett állna.
Aki Én
Eközben a Jobbik túl van 100!!! kormánypropaganda terjesztő média ellen megnyert perén.
Hellcat
A szokásos illibsi rágalmazó propaganda megint.
vitriol
@namihami: Kétségkívül a fidesz bástyái akkor omlanak le, amikor orbán végleg eltűnik a süllyesztőben bármilyen módon /börtön, kimenekülés, pszichiátria /, valamelyik működni fog!
karma1
@vitriol: En eddig biztam a bortonos megoldasban, mert akkor szamonkerheto marad a disznaja,... De nagyon ugy nez ki, hogy be fog kattanni a felelemtol, es egy jo darabig hasznalhatatlan lesz az igazsagszolgaltatas szamara, pedig nala van az ellopott love legnagyobb resze...(Ill. a stromanjainal, foleg meszaros, garancsi, fliernel...)
vitriol
@karma1: Ha a te verziód valósul meg, akkor viszont mindenre gyorsan fény derülhet, mert mészaros félelemből kitálal amikor már nem áll a háta mögött védelmezője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.