Érden tartott sajtótájékoztatót Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter. A rendezvény rögtön apróbb incidenssel kezdődött: egy férfi a Nem stróman az édesanyám-mémdalt játszotta be hangosan a mobiljáról. Kósa nem zavartatta magát. Az érdi fejlesztésekről szóló beszámoló közben helyi ellenzéki képviselők és aktivisták "HOL A LÓVÉ, LAJOS?" "HOL AZ 1300?", és "NE HAZUDJ, LAJOS! " feliratú papírokat emeltek a magasba, és később is bekiabálásokkal próbálták zavarba hozni Kósát. A miniszter meghallgatta az összes kérdést, majd mindet megkerülve egy rövid nyilatkozatot tett. Eszerint a rendőrség a nővel szemben csalás miatt eljárást indított. Az ügy Kósa szerint hasonló ahhoz, amilyen a kunmediátoros "bróker" Marcsié volt.

(Forrás: index.hu, human által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@human: Pusztán azért jeleztem, hogy érdekes a váasztások előtt egy ilyen hír, mert a valóság tartalmát is így kell kezeljem!
Juhász verte az asszonyt, ott van bizonyíték. Kósánál csak vádaskodás van! Na ennyi!
human
@Shikari: 1. A fővárosi közjegyző állította ki az iratokat arról, hogy amennyiben 1300 milliárd forint kötvénybefektetés megtörténik Kósa Anyukája (biztos ő intézte :) kap 800 milliócskát.
Remélem ezt idáig elhiszed. Nem nekem, hanem a fővárosi közjegyzőnek.
2. Erről a Juhászos asszonyverésről lemaradtam. Milyen bizonyíték van?
human
@Shikari: 1. pontomhoz. Kósának sem hiszed el? Mert elismerte a papírok hitelességét.
Borsodi
http://nol.hu/belfold/letudott-otvenmilliot-2... Kósa felesége százmilliósra becsült fővárosi lakást vett, egy 120 millió forintot érő céget.Mama sertéstelepet most 800milla ajándék garázs Debrecenbe, a lakás nincs a térkép másolaton.Most ez a becsapás .Ez a sok véletlen Szerintem is ártatlan mint Farkas Flóri és szegényebb mint a miniszterünk.Juhász nem tudom.megverte vagy nem a feleségét az ő dolguk.De ezek gátlástalanul lopnak,károsítják az országot,és közbe verik a mellüket,hogy a haza védelme a cél.Melyik haza? Román Orosz mert minket fenyeget nem véd!
Shikari
@human: 21:19. Mondom bizonyíték bűncselekményre. A haszon nem bűn!
nezelodo
Hát Lajos jobb később mint soha feljelenteni. Van aki gyorsan, és van aki lassan kapcsol, van akinél meg évekig zakatolnak az áramkörök, mire megjelenik a kijelzőn valami. Csak nem a Lajos piszkált bele azokba az áramkörökbe?
Mondta is a Viktor, a Lajos volt a legokosabb köztünk. Majd kiderül, és az is, nem e fedősztori volt a háztartásbeli ajándéka ez elsíbolt milliárdok legalizálására?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél