Kunhalmi Ágnes szerint a Jobbikra adott szavazat kukába megy, Gyurcsány ennek ellenére mégis egyeztetésre hívta a Jobbikot. Karácsony támogatja az ötletet, akár az ördöggel is összefog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@amaramaistanna: álmodsz királylány. Hozott anyagból dolgozunk és most a legkevésbé van itt a fintorgás ideje.

A simlicska ősfideszes volt, a Márki fideszes volt, a pécsi kihívó Mellár ősfideszes volt, a fél ország komcsi volt de csak finnyáskodjál nyugodtan az ország rovására, a geci meg röhög rajtad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nihil
Azért nem kéne masszívan sátánozni a Jobbikot.
Egyrészt, nagyobb a tábora, mint bármelyik ellenzéki pártnak.
Másrészt, ezzel ugyanazt teszik, mint a fidesz az összes többi párttal, amikor kirekeszti a Jobbikot, és a választóit. Akkor mitől is jobb a fidesznél az úgynevezett baloldali összefogás?
Harmadrészt, itt egy friss eredmény Dunaújvárosból:

hirtv.hu/data/cikkek/2454/24541/cikk-2454183/irany_fejer_1_fit_1240x10000.jpg

Szóval, óvatosan az egymás fikázásával, mert nem mi vagyunk egymás ellenségei, hanem az jogállamiságot szaros gumicsizmába bujtatott lábbal tipró, putyinéhoz hasonló diktatúrát kiépíteni akaró orbán vezette fidesz-maffia.
Béla333
@amaramaistanna: 11.20
Teljesen jogos a meglátásod és elvárásod.
Karácsony eddig mindig oda törleszkedett, oda húzott, ahonnan több hasznot remélt!
Az meg hogy ne lenne más választék, csak egy ilyen puhagerincű, az nem igaz!
Béla333
@nihil: 11.49
Először Kunhalmi beleüvölti a tömegbe, hogy minden Jobbikra adott szavazat az olyan, mintha kidobnánk a szavazatunkat.
Aztán Gyurcsány nem bejelenti, hogy hajlandó tárgyalni a Jobbikkal, hanem úgy lép fel, mintha ő indítana el egy valamiféle tárgyalási folyamatot a Jobbikkal, ami nem igaz, azt az LMP tette.
És mivel az LMP az, amelyikkel mindkét fél szóba áll, ezért ő lehet az összekötő kapocs a két oldal között, nem Gyurcsány.
Majd ezt követően Karácsony jelenti be, hogy ő elmegy tárgyalni, akár az ördöggel is összefog, de senki ne bízzon a Jobbikban.
Mást beszél a száj, mást tesz a kéz?!
Azt sem tudják ezek a "profi" politikusok, hogy mi lenne egy ilyen helyzetben a hasznos? Nem nekik! Az országnak?!
amaramaistanna
@Peller Anikó: Díjazom a humorod,ezért kaptál egy tetsziket, legyen sikerélményed.Igazán sajnálom, de nem királylány vagyok- sajnos - , hanem gazdasági elemző, aki a munkáihoz politikai környezet - elemzést is készít, ezért, hogy naprakész legyek, folyamatosan figyelemmel kísérem a jogi szabályozáson kívül a gazdasági és a politikai szereplőket is.
amaramaistanna
@Béla333: Igen, lehetne mág sorolni...Kilóg közülük az Együtt , dokumentáltan 2017 márciusától folyamatosan felkérte ezeket az igen "bölcs" szereplőket a nyilvánosság bevonásával - ezért tudom én is - azzal, hogy csak egy év van hátra a választásokig, hogy tárgyaljanak arról, hogy egy körzetben egy jelöltet indítanak a demokratikus ellenzék részéről, és arról is , hogy a kormányváltásnál melyek az azonnali feladatok, és melyeket kell feltétlenül rangsorolni, ütemezni. A válaszok, majd, később, van még idő... és közben mindent megtettek, hogy kiszorítsák ezt a pártot, amelynek a politikusai kispadra ültették Rogánt, és nekik köszönhetően nevezhetik jogszerűen bűnözőnek...etc, etc,. ha és amennyiben nem ilyen lenne a médiakörnyezet, mint napjainkban, akkor ez a párt lenne az egyik legismertebb és legelismertebb , nem pedig azok akiket valójában nem érdekel Orbán leváltása, csak pusztám a NER-ben kívánják pozicionálni magukat...
amaramaistanna
@Commenter: Látom nálad a rossz helyett nem a jó, hanem a valamivel rosszabbat elv dominál... a populisták beszélnek hasonlóan... sajnos nem vagy egyedül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.