Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány erkölcsileg megbukott, tagjainak nincs helye a közéletben. Karácsony Gergely szerdán felszólította a kabinetet, hogy ettől a naptól kezdve ügyvezető kormányként működjön, ne hozzon döntéseket a magyar adófizetők pénzéről. A Párbeszéd társelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, kezdeményezik az Országgyűlés költségvetési bizottságának összehívását, mert “padlássöprés van”, a tervezett költségvetési …

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánéknak börtönben a helye és nem a választásokon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: pedig azért mert az internet egyfajta a "nép hangja is" nem feljelentgetni kellene ott ahol a "hir szent, a vélemény szabad. Ha nagyon durva a kommentelő kitiltják, ezzel mondjuk az a baj, hogy másik nickkel újra regisztrálhat. Itt is kap minden és mindenki hideget meleget. Én sokáig csak olvastam ezt a fórumot és eszembe nem jutott volna regisztrálni-de most már nagyon felháborítanak azok a dolgok amikről írtam és amihez hozzászóltam. Úgy tűnik, többségben vagyok a véleményemmel és ez jó érzés hogy nem(csak) én gondolom így, egyrészt, másrészt jó kis vitafórum ez,, leszámítva azt, hogy vannak olyanok is, akik észérvek és érdemi információ híján durván és trágár módon nyilvánítanak véleményt, elrontva ezzel a normális virtuális párbeszédet, sajnos.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 19:17; Akkor szép halála lesz a szarházi csúti kancigánynak.
bencemacska
@Commenter: ma, 05:54
Hogy kit mikor, miért jelentenek fel, azt nehéz kitalálni!
A megdöbbenés akkor ér, amikor kiderül, hogy honnan kerülnek ki az adataid. én majdnem lenyeltem a telefont meglepetésemben, mikor a két hete vásárolt mobiltelefonon egy rendőr nyomozó szólalt meg!
Nem ez az oldal volt, ide abban az időben éppen nem írtam! ( Később visszajöttem!)
nezelodo
A jogi elégtétel beígérése nem lepett meg, hiszen évek óta folyik szinte minden szinten, nyíltan és burkoltan, valós és kreált indokkal. Amikor az erkölcsi elégtétellel befenyítette az országot, az már csiklandozta a rekeszizmomat, ugyanúgy mint amikor ezek az ateisták Isten nevében prédikálnak a templomokban és a teátrális, kameráknak szóló imáikat súgógépről mormolják ott amit valaha Isten házaként emlegettünk. Persze nekik rendjén van ez a színházi produkció, a nyáj hozsannázik, és azokat is meghatja, akik a tegnapi nap eseményeire sem emlékeznek, nemhogy arra, hogy kik is voltak ezek a keresztények a rendszerváltás előtt. Szólni az sem mer, akinek jő a memóriája, mert az arra az ígéretre is emlékezik, hogy "egyenként levadászunk benneteket", úgy mint Cinege (Semjén) elvtárs az eléje hajtott (rén) szarvast.
Commenter
@bencemacska: a macska az okos! Az figyel!
Commenter
@nezelodo: ne gyalázzuk már a madarakat! C még mindig különb tőménynél mert ő nem reptette meg amit lelőtt. Buta kommer hogy nem parádézott, Hogy mijé is, mert emberibb vót mint töménybűz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.