Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány erkölcsileg megbukott, tagjainak nincs helye a közéletben. Karácsony Gergely szerdán felszólította a kabinetet, hogy ettől a naptól kezdve ügyvezető kormányként működjön, ne hozzon döntéseket a magyar adófizetők pénzéről. A Párbeszéd társelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, kezdeményezik az Országgyűlés költségvetési bizottságának összehívását, mert “padlássöprés van”, a tervezett költségvetési …

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánéknak börtönben a helye és nem a választásokon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Orbánéknak börtönben a helye és nem a választásokon.
Lepényleső
...de az olyan lépés amit önszántukból soha meg nem tesznek?
Eladott Ország
Lajos, Lajos! Az okirat szerint márpedig a megbízott (ez vagy te) jogosult arra, hogy a devizaszámla felett rendelkezési jogot gyakoroljon, pénzt felvegyen, átutaljon és teljes körű számlaügyintézést bonyolítson. Most akkor vagy sürgősen beperled a Magyar Nemzetet okirathamisításért, rágalmazásért, akármiért, vagy spontán módon kigyógyulsz az amnéziádból és elmeséled ennek a csilliárdos tételnek az igazi történetét. Különben úgy vélem, eléggé alábecsültétek Simicskát. Ő azért nem a ti kaliberetek. Ha atombomba nem is lesz, szép lassan szivárog a mocsok. Ezért jobb egy okos Lajos egy nagyon buta Lajos helyett. Csak hát benneteket már a szürkeállomány otthagyott a picsába, ebből kell dolgozni. És ti vágjátok, fűrészelitek a fát magatok alatt ezerrel. Nem mondom, hogy nem jó látni, mert de. És lesz ez még rosszabb is. És Lajos nem adja fel! Lajos, Lajos, miért rontod tovább a helyzetedet, jóember? Najó, te tudod. Én lassan kérem a kávémat. Akkor nem német hölgy, hanem egy csengeri illetőségű háztartásbeli? Laller, te tényleg ennyire ostoba vagy! Megáll az ember esze. És ez, miniszter. Remélem, hamarosan börtönlakó lesz, jó néhány fidesznyikov társaságfában.
nezelodo
Nem egy lépés választja el, hanem a Polt. Ha igazi a törvényeket betartó főügyész lenne, tegnap a békemenet a Csillagba zarándokolhatott volna.
Equus1
segítséggel talán megteheti azt az egy lépést...
bakegya
ALI BABA,csak negyven rablót hozott,de ez a sehonnai bitang orbán több ezer ilyen és hasonló együgyü bűnbözővel fosztotta ki,vágta át a magyar embereket!
Commenter
@Eladott Ország: @Eladott Ország: jaj kedves Eladott Ország, csak legyünk előbb túl a választásokon anélkül, hogy az nagy bajjal járna, hiszen tegnap megkapták a magukét a "nem hívők" elég nyíltan és alaposan, hogy azért, amit tegnap és azelőtt is elmondtak, retorzió következik, ha tetszik, ha nem, oszt'jónapot!
Karácsony Gergely most már sokadjára ígéri be a jelenlegi kormánynak a börtönt. Ma meg le is diktátorozta a Viktátort a most már nagyon nyílt fenyegetés miatt, és még igaza is van. Már csak a tegnapi kijelentésért (ti: "jogi, erkölcsi, politikai elégtételt fogunk venni") azonnali kisöprés járna a közéletből. Az akar jogi, erkölcsi és politikai elégtételt venni aki lebontotta a jogállamot, lesilányította az alkotmányt, bünteti és ócsárolja az ellenzéket a puszta létükért is, lebontotta a normális minisztériumi rendszert, kifosztotta az államkasszát a saját zsebére, hozzá nem értő korrupt pancsereket nevezett ki minisztereknek, államtitkároknak. Egy valódi jogállamban már nemcsak a nagyeszű, szegény megtévesztett, piramisjátékba keveredett Kósa ülne a hűvösön hanem ez a kormánynak csúfolt ocsmány horda és strómanjai is.
bencemacska
Én még mindig nem tértem magamhoz, amiatt honnan vette a bátorságot a miniszterelnök NEM úr, ahhoz a fenyegetéshez, amit tegnap ránk zúdított!
Éppen az Elios ügy nyilvánosságra kerülése után??? A föld alá kellet volna bújnia inkább a szégyentől!!!
Ma nagyon igazak és időszerűek Tiborc szavai:

"És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített."

/Katona József: Bánk Bán/
Eladott Ország
@Commenter: A csúti retteg ebben az országban a legjobban, azért hadovál már össze-vissza.
kissé felnőttem
helycserés támadás mehet Czeglédi helyére rövid uton foci szlengel,olympiásan.Első helyezés
Commenter
@bencemacska: hogy honnan vette? Hát Grósz Károly néhai MSZMP főtitkár hírhedt beszédét ollózta össze, az inspirálta, azt kozmetikázta nemzetiesre, Tessék, ide is belinkelem, hátha nem láttad nem olvastad:

Cseréld ki a beszédben a szocializmust Magyarországra a gaz imperialistákat pedig Sorosra az Eura, az ENSZre, a migránsokra, az ellenzékre és vezetőire Karácsonyra, Vonára, és Gyurcsányra. Meg a nem fideszes szavazókra. Kísérteties hasonlóságot azaz inkább egyezést fogsz kapni:erre a beszédre utalt Vona Gábor is az" Orbán bukni fog" c.felszólalásában:
www.youtube.com/watch?v=N9srYSMsLk0
bencemacska
@Commenter: ma, 15:07
Ó, én ezen a beszéden csak röhögni tudtam mindig a "káhosz" miatt.
OV kijelentése viszont kétségbe is ejtett, meg is sértett, sőt meg is ijedtem a nyílt fenyegetésétől!!!
Lehet, hogy a korral jár?
Nem tudom túl tenni rajta magam!!!
papa.49
@bencemacska: EL KELL MENNI SZAVAZNI, HOGY MEGBUKJON EZ A TETVES CIGÁNYGECI !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 15:23
Rajtam nem múlik, én mindig szavaztam, kivéve, ha egyetértettem a bojkott felszólítással!!!
papa.49
@bencemacska: Én se hagytam ki soha, ha értelmes kérdést tettek fel, erre az elmúlt 8 évben nem volt példa ...
papa.49
@nyanya001: Döbbenet már itt tartunk !!!
Pálinkás Pál
Laja..én mondtam neked..te leszel az első tisztáldozat!!!Ha nem tudsz valami nagyon ütőset a fhüreredről,te a sitten fogsz megrohadni!!
Equus1
@Commenter: 15.07 Grósz helyesen értékelt. Az elmúlt 28 év igazolja őt.
Commenter
@bencemacska: OV belerondított az ünnepbe, rendkívül alpári módon és a legnagyobb baj, hogy mindezt véresen komolyan is gondolja. Ő tegnap még saját hívei között is golyóáló mellényt viselt, miközben börtönt vagy még rosszabbat ígért az ellenzéknek és az őt nem kedvelő állampolgároknak. Bátor! :( Eközben a Fővám téren mindhárom ellenzéki képviselő golyóálló mellény nélkül szónokolt, fázósan, ingben és zakóban. Nem felejtem el Karácsony Gergely eleganciáját, kedvességét, lelkesítő bátor , igaz szavait, Vona Gábor merész, ellent mondást nem tűrő kijelentését, Gyurcsány Ferenc önmagát és az önzés politikáját túllépő mondatát.
Nem, félek nem a korral jár: ez a valódi hamisítatlan Orbán Viktor , az ex-kommunista, ex-liberális nép nemzeti nagyúr amint saját magát ünnepelteti egy általa totálisan leamortizált ország kellős közepén. Teszi mindezt az 1848-as forradalomra emlékezve úgy hogy közben a jelenlegi demokratikus erők ellen hirdet ellenforradalmat a választások utánra. Ez van, sajnos.
bencemacska
@Commenter: ma, 16:48
Nagyon övön aluli volt!
Egy árva szót nem ejtett 1848-ról, még véletlenül sem mondta, hogy ünnepelni jöttek össze.
Egy ilyen embernek tényleg könnyű volt ellenzékben szétverni az ünnepeket, ha kormányon sem tiszteli az ünnepet. Vagy azokat az ünneplőket, akiket a saját nagyságának hangsúlyozására verbuvált össze.
anka
@bencemacska: - már majdnem azt hittem, hogy a nemzetvőjétől' idézel...:D - azt meg tudjuk mit üzent...
bencemacska
@anka: ma, 17:10
Az az üzenet nekem nagyon gyanús, hogy nem tőle származik.
A cím elolvasása után pedig azt akartam neki üzenni, hogy bérelek egy nagy teljesítményű vákuumszivattyút és teljesítem óhaját. Leszívatom a maradék agyvelejét a farkán keresztül!!
Aztán túlléptem rajta, mondván biztos a rosszakarói írták. Talán nem ennyire primitív, én sem toldom meg egy lépéssel!!!
Commenter
@bencemacska: Több volt, mint övön aluli! Sértő volt minden igaz és tiszta forradalomra nem csak itt, hanem szerte a világon, de ami bennünket illet megsértette mind 1848 mind 1956 emlékét, és azokét akik igaz egy nagyon más világban de képesek voltak országért, eszmékért halni, azért mert hittek benne. OV-nak az ilyen igaz eszmék is csak díszletek csupán ahhoz, hogy önnön hatalmát bértapsoncokkal és primitív hívőkkel az ország (világ) előtt igazolja. Már több a lengyel, a békemenetes, és határontúli román, ukrán, szerb, stb híve mint a magyar. Szándékosan nem írtam ottani magyart, mert OV ezzel a szavazatért állampolgárságot dologgal rendesen beleavatkozott ezeknek az országoknak a belügyeibe, kisebbségi politikájába. A Fővám téren az ellenzéki pártok és szimpatizánsaik emlékeztek. Nem buszokkal és nem közpénzen szállították oda a hallgatóságot hetedhét országból és a béke(agy)menetről az biztos!
bencemacska
@Mirabilis: ma, 17:27
Még ha elveszítenék a választásokat, akkor sem tartanák be! Nemhogy, amikor törvény nem kényszeríti őket!
bencemacska
@Commenter: ma, 17:30
Ez már tényleg orvosi eset. Nagyon be kellene zárni!!!
Álmodik a nyomor?-:)))
Commenter
@Mirabilis: Nem fog működni, önként nem fognak távozni. Pedig saját jól felfogott érdekükben talán jobb lenne. Karácsony Gergely mégis betartja a demokratikus szabályokat azzal, hogy olyan embernek üzen aki még a semminél is kevesebbe veszi őt, idegen hatalom bérencének tartja, és még egy vitára sem hajlandó leülni vele a képernyő elé, pedig a nyilvános tv vita a demokráciákban jól bevett szokás, mondhatni kötelező. Ha valaki ezekben az országokban nem vesz részt a vitában különböző vélt vagy valós oknál fogva az búcsút is inthet a lehetséges győzelemnek és politikai karrierjének.
Commenter
@bencemacska: szeretem és szívesen tanultam a történelmet, Orbán pályafutásából pedig sajnos nem nehéz olvasni. Ha hinni lehet az urbánus legendának már be volt zárva, Grazban. Kérdés akkor, hogy onnan miért engedték ki? Fizikai, szellemi állapota totális csőd, és mi fogjuk ennek évtizedekig inni a levét, sajnos. Ranschburg Jenő (pszichológus) már 1989-ben megmondta hogy OV sajnos orvosi eset, valóban, és már akkor mindenkit óvott tőle.
anka
@bencemacska: - majd szívhat ő a börtönben! - jó kis köcsög lesz!
www.gifdab.com/2017/03/arrow-sign-surprise-trap.html
bencemacska
@Commenter: ma, 17:40
Igen , és ő már nem javul, csak rosszabb lesz.
Állítólag meghalt az eredeti kezelő orvosa, és az utód nem valami eredményes, és ez látszik is rajta!
Commenter
@bencemacska: de ha valaki beteg, pláne pszichés vagy gyógyíthatatlan beteg az ne gyakorolhassa a hatalmat. (lásd Antall József esete is) Legyen arról törvény hogy ilyenkor az illető önként mondjon le (megromlott)eü.állapotára tekintettel-ebben nincs semmi kivetnivaló. Mert amit betegen tesz az sem neki, sem az országnak nem tesz jót és messze van a felelős politizálástól.
Commenter
@bencemacska: nem hiszem hogy a politikusok, törvényhozók olvassák ezt a fórumot, pedig talán nem ártana néha. Csak remélni tudom hogy valakinek ez amit írtam tényleg eszébe jut, és még valami: ha eltitkolta a betegségét, megtévesztve a pártját és a választókat és már betegen választották meg/indult akkor mondassák azonnal le.
simmering73
@Commenter: Csakhogy az ilyen (elme)betegek nem fognak önként lemondani. És nincs aki lemondassa, nincs aki kimondja, hogy ez az ember egy pszichopata, egy mániás depressziós őrült.
Commenter
@simmering73: sajnos így van. De az ilyeneket szokták választással leváltani. Vagy másképp mint ahogyan a diktatúrákban amikor már tényleg sok volt belőle, belső puccsal, lásd Mugabe akit a saját hataloméhes felesége buktatott be.
Commenter
@Eladott Ország: a hadoválása sajnos nem üres fenyegetés-képes megtenni, hidd el, :((
Commenter
@nyanya001: azt talán nem kellene nekik megvárni...
bencemacska
@Commenter: ma, 18:47
A politikusok nem olvassák, de sokuknak van sajtófigyelője, aki olvassa és a kritikus dolgokat lejegyzetelve átadja.
Tudtommal már régen indult kommentelők ellen feljelentés, lassan már el is felejtjük. Az a feljelentő egyébként nem a saját pénzén figyeltetett, hanem az önkormányzat bízott meg egy ügyvédi irodát!!!
Commenter
@bencemacska: pedig azért mert az internet egyfajta a "nép hangja is" nem feljelentgetni kellene ott ahol a "hir szent, a vélemény szabad. Ha nagyon durva a kommentelő kitiltják, ezzel mondjuk az a baj, hogy másik nickkel újra regisztrálhat. Itt is kap minden és mindenki hideget meleget. Én sokáig csak olvastam ezt a fórumot és eszembe nem jutott volna regisztrálni-de most már nagyon felháborítanak azok a dolgok amikről írtam és amihez hozzászóltam. Úgy tűnik, többségben vagyok a véleményemmel és ez jó érzés hogy nem(csak) én gondolom így, egyrészt, másrészt jó kis vitafórum ez,, leszámítva azt, hogy vannak olyanok is, akik észérvek és érdemi információ híján durván és trágár módon nyilvánítanak véleményt, elrontva ezzel a normális virtuális párbeszédet, sajnos.
Eladott Ország
@Commenter: tegnap, 19:17; Akkor szép halála lesz a szarházi csúti kancigánynak.
bencemacska
@Commenter: ma, 05:54
Hogy kit mikor, miért jelentenek fel, azt nehéz kitalálni!
A megdöbbenés akkor ér, amikor kiderül, hogy honnan kerülnek ki az adataid. én majdnem lenyeltem a telefont meglepetésemben, mikor a két hete vásárolt mobiltelefonon egy rendőr nyomozó szólalt meg!
Nem ez az oldal volt, ide abban az időben éppen nem írtam! ( Később visszajöttem!)
nezelodo
A jogi elégtétel beígérése nem lepett meg, hiszen évek óta folyik szinte minden szinten, nyíltan és burkoltan, valós és kreált indokkal. Amikor az erkölcsi elégtétellel befenyítette az országot, az már csiklandozta a rekeszizmomat, ugyanúgy mint amikor ezek az ateisták Isten nevében prédikálnak a templomokban és a teátrális, kameráknak szóló imáikat súgógépről mormolják ott amit valaha Isten házaként emlegettünk. Persze nekik rendjén van ez a színházi produkció, a nyáj hozsannázik, és azokat is meghatja, akik a tegnapi nap eseményeire sem emlékeznek, nemhogy arra, hogy kik is voltak ezek a keresztények a rendszerváltás előtt. Szólni az sem mer, akinek jő a memóriája, mert az arra az ígéretre is emlékezik, hogy "egyenként levadászunk benneteket", úgy mint Cinege (Semjén) elvtárs az eléje hajtott (rén) szarvast.
Commenter
@bencemacska: a macska az okos! Az figyel!
Commenter
@nezelodo: ne gyalázzuk már a madarakat! C még mindig különb tőménynél mert ő nem reptette meg amit lelőtt. Buta kommer hogy nem parádézott, Hogy mijé is, mert emberibb vót mint töménybűz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.