Mégis lesz Alföldi Róbertnek beszélgetős fellépése Zala megyében.

Zalaszentgróton rendezik meg a többször is törölt eseményt, de ezúttal már nem kell, hogy tabunak számítsanak a közéleti témák sem. A március 24-én a helyi művelődési központba megszervezett talk-show-n Veiszer Alinda fog a színész-rendezővel beszélgetni  – vette észre a 444. Az eseményről a település DK-s polgármestere, Baracskai József posztolt Facebookon.

Zalaszentgróton már felléphet Alföldi Róbert

Eredetileg Alföldi Róbert a műsorát március 22-én tartották volna meg Zalaegerszegen, de az Alföldi vendégszereplésével rendezendő talk-show-t a szervezők hirtelen lemondták. Már a szerződést is postára adták, amikor visszautasították Alföldi szereplését. Hamarosan kiderült, hogy Alföldi sejtése megalapozott: azaz nem technikai okok miatt mondták le valójában az eseményt, hanem Vigh László fideszes parlamenti képviselő tiltotta le az estet a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelmet követően.

Ezek után helyi civilek kezdtek szervezni egy újabb estet, amire Alföldi azonnal igent mondott, az időpontban is megállapodtak. Csakhogy végül ezt az előadást is lemondták.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Alföldi Róbert

(444)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: van, ezt téged mit érdekel fasz gyerek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
@Shikari: van, ezt téged mit érdekel fasz gyerek?
Clavigo
@Shikari: Csak nem félsz tőle,,,te tölcsérseggű oláh ??
quadrocopter
@Shikari: Mond meg Balaicz polgármesternek is, ő érti, hisz "sorstárs" a helyiek szerint!
karma1
Biztos en vagyok a hulye, de MI VAN? Hat a civil szervezesu darab megtartasat is toroltek, akkor hogy megy most megis oda Alfoldi szerepelni? Van egy harmadik idopont is>?
Legalabbis ebbol a feszbuk bejegyzesbol az derul ki...
SystemError
@Clavigo: Ettől most mattot kapott, hogy valakinek a munkáját a szexuális beállítottságától függetlenül lehet kedvelni.
Gondolom azért a suttyó, vörös, bebaszott fejjel a focimeccsen üvöltözi sírva a Freddie Mercury-tól a we are the champions-t :)
cikicakk55
@Shikari: Az,hogy valaki felvállalja a homoxexualítását,vagy leszbikusságát még nem jelenti azt,hogy gusztustalanul villog vele.. Ennyi erővel a pornó filmeket is betilthatnák,mert az is a szexnek egy morbid oldala. A szexuális beállítottságtól még lehet bár ki értékes ember. ( mondjuk a melegfelvonulásokat én is értelmetlennek és provokatívnak tartom) Nem tudom Alföldi mivel húzta ki a gyufát,hogy ennyire gyűlölik a Fideszesek?
Clavigo
@Shikari: Milyen " magamutogatásról " beszélsz,,anyád majma ?? Talk-show,,,magyarul, beszélgetős fellépés. Románra nem tudom lefordítani,,marharépa.
SystemError
@Shikari: Kik azok a "mi" kis takony baszadék? Ti, akik indentitás zavarukban a kurucz info helyett magányosan vagy pénzért választások előtt elözönlitek az ellenzéki oldalakat. Üzenem Habonynak, hogy nálad értelmesebb kis taknyok is vannak. Gondolom te is ilyen feszengő baszadék vagy, aki neten nagyon nagy fiú csak. Szóval "ti" az ilyen semmitmondó, csak hányni képes csürhe elmehettek az anyátok pudvás picsájába.. Félreértés ne essék, nem azért mert fideszes vagy, hanem azért mert te egy szar senki vagy! :) A buzikkal semmi bajom az ilyen kis csicskákat viszont fogatlanra tudnám verni! Szép napot:)
SystemError
@Shikari: Ezt kellett ma felolvasnod Durbinccsal? Ilyenkor hányszor kell bekommentelned a központi propagandát? :)
SystemError
@Shikari: Szerintem rosszabbul járna +4 évvel.. Így csak vesztene most és úgy sem őt viszik el a 800e forintos vagyonával:), hanem a felszopóit. 4 év múlva meg már annyira túltolják, mert hazugságra már csak hazugságot lehet mondani, hogy az emberek fogják kirángatni a parlamentből. Szóval én nem bánom egyik verziót sem, mert így vagy úgy, de nem megmentőként, hanem bukott diktátorként fog a történelem könyvekbe bevonulni. Mivel egy szociopata ezt nem fogja elviselni a tudata, ahogy az elöző bukásba is odalett...Ennél habzani fog a pofája, miközben parfis nyéllel kúrják az általa lezüllesztett pszichiátria dolgozók. !:)
CsipkeRózsa
@Shikari: Azért mert valaki nem magyarkodik, még nem magyarellenes.
CsipkeRózsa
@Shikari: Alföldi szerintem nem is keresztényellenes, lehet őket is kritizálni.
SystemError
@durbincs: és @Shikari:, fasz és szopó egy időben, de meglepő..:) Gondolom Shakira a fasz, mert ő legalább tud írni az anyanyelvén. Ezért külön gratula Shakirának!:) Persze aztán ki ne derüljön, hogy egy irodában ülnek, netán nem is két személyről beszélünk..:)
SystemError
@durbincs: Belájkoltad magadnak mindkét nick-ed alatt?:) Annyira szar...:)
SystemError
@durbincs: Sőt, most nézem, hogy már mindent kétszer lájkolsz magadnak a 2db nick-edről. Nagyon gagyi vagy... :) Tudod ezt úgy hívják, hogy maszturbálás, de neked még ehhez is kell +1 kamu nick:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.