Felhívtuk az óvodát, ahol Orbán Viktor kampányolt egyet. Kiderült, hogy nem is kampányolt, a szülők pedig biztos nem lesznek mérgesek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Shikari: mint ahogy sem Gyurcsány, Molnár, Vona vagy Szél sem! Az óvodások, iskolások messze vannak a cselekvőképes kortől. A kampánynak, politikusnak a gyerekek közöttsemmi helye! Magán emberként, szülőként menjen gyermeke, unokája iskolájába iskolai ünnepre, szülőértekezletre! Ezzel ön is tisztában van, biztos vagyok benne, hogy paragrfust is tud hozzá idézni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Mintha Orbánisztán törvényei tennének arról emlitést, hogy oktatási intézményben tilos politikai tevékenységet végezni. Vagy ez már nem is politika, csak a főméltóságos csúti g^ci megtekinti kikből lesznek az alatvalói. Tudnám cifrázni hova menjem a fenyegetőző patkány!
namihami
Felhívták azt az igazgatónőt, hogy ellenzi-e megtörtént eseményeket, amihez tegnap boldogan asszisztált? Azt hitték, hogy az óvóda igazgatónője tudathasadásban szenved és ma elítéli, amihez tegnap még örömmel adta a nevét?
@Shikari: Látod, ez lenne az igazi elmebaj. Egyébiránt, de pont az általa hozott törvény miatt, valóban nem tehetné be.
papa.49
@Shikari: Ez nem ,,libsi elmebaj,, TÖRVÉNY VAN RÁ, ÉS AZT AZ ORSZÁG ELSŐ SZOLGÁJÁNAK IS KÖTELEZŐ BETARTANI oszt. jónapot !!!
Madácsi Pali
@Shikari: mint ahogy sem Gyurcsány, Molnár, Vona vagy Szél sem! Az óvodások, iskolások messze vannak a cselekvőképes kortől. A kampánynak, politikusnak a gyerekek közöttsemmi helye! Magán emberként, szülőként menjen gyermeke, unokája iskolájába iskolai ünnepre, szülőértekezletre! Ezzel ön is tisztában van, biztos vagyok benne, hogy paragrfust is tud hozzá idézni.
kereső
Ő ,hát nem is.Rossz az!! aki rossznak gondolja,hogy a saját maga által hozott törvényeket még neki is illene betartani.
papa.49
@Shikari: Ne látogasson ő ilyen helyeket kampány alatt se meg semmikor se !!!
papa.49
@Shikari: Nem a szavazás végett értsd meg törvény tiltja a gyermek intézményekben az ilyen látogatást, VILÁGOS ???
Hát csak ezért !!!
Egyébként megszemlélte az jövő rabszolgáit !!!
namihami
@Shikari: A törvények a fenntartóra is vonatkoznak. Nincs olyan, hogy szól vagy nem szól érte.
Márpedig a törvény kimondja, hogy tilos. Innen miről is beszélünk? Vagy a császárra és az istenre a törvény (pláne, hogy ő maga hozta) nem vonatkozik? Ez is egy ""Gyevi bíró törvény""?
papa.49
@Shikari: Keresd meg a ,,tákolmányba,, én most nem érek rá !!!
namihami
@Shikari: Ha nem kampánycélokat szolgálna minden ilyen (bármilyen oldalról eredő) ""kisszines, akkor miért tenné fel a faszbúkra? A rajongói imádják az Istenük minden lélegzetvételét, az ellenzői röhögnek rajta. A faszbúkon való szereplés. bárki is legyen az, elsődlegesen a magamutogatást célozza meg. Ez még egy hétköznapi személynél is visszataszító, de egy miniszterelnök esetében már röhejes. És a nevetés---öl.
Persze, annak a rétegnek, akinek ő az isten, annak csinálhat bármit. Az Isten tévedhetetlen, minden cselekedete maga a beteljesülés. És ezért csak jó lehet.
@papa.49-től kérdezed, hogy hol van törvényben, hogy nem nézhet meg óvódát. Hát. ez magas labda. A választási TÖRVÉNY tartalmazza, hogy oktatási intézményben TILOS korteskedni. Ez ilyen egyszerű. És ez rá is kéne, hogy vonatkozzon.
Madácsi Pali
@Shikari: nem hiszem, hogy nem tudja mit jelent a cselekvőképes kor. Tudja ahoz kötik a választó jogot is. Miért kel mindenkit hülyének nézni?
namihami
@Shikari: Nincs itt több ok, kizárólag egy.
A múló dicsfény ismételt önfényezése. Kész-passz.
Madácsi Pali
@Shikari: van az aszint ami alá nem megyek ön után! Nem elsőgenerációs értelmiségiként lelke rajta.
papa.49
@Shikari: Honnan tudod ott voltál, ha nem voltál ott meg retkes a szöveg!!!
bencemacska
Mi van???
Jól olvastam, beugrott? Ha nem nyitották ki neki a kaput, és csak úgy beugrott, akkor birtokháborítást követett el!
Szerettem volna látni, amint egy potrohos átugrik a kerítésen!?
És az én szülőföldemen!
Veleda
Beugrott? le volt ez előre egyeztetve, a fészbukon ott villog a gyönyörű felvétel, az óvónénik talpig kiskosztümben, a gyerekek az ünnepnek megfelelően sötétkék kisszoknyában-fehér csipkeblúzban, úgy ahogyan illik. Orbán körül vagy 8 marcona alak, vigyázták a fővezér épségét. Féltették őt a kis nebulóktól.Szerintem még verset is szavaltak, úgy ahogyan illik. nem kell a mellé duma, le volt ez játszva, ahogyan szokták:))
kissé felnőttem
csak beugrótt , amikot pólót vittek a gyerekeknek akkor miért reklamélt most meg napi szinten, bár nekik a jog a törvény nem ér csak térdig .
kissé felnőttem
ez olyan hogy a piros lámpa csak rám vonatkozik ? és ha van sapkám akkor is ha nincs akkor is?...
másképp tán? mikor ki a JUPITER ? hát ez a nívó, megyeget lejjebb lejjebb
quadrocopter
A törpeviziló anyira váratlanhul érkezett, hogy megtelt a kultúr spontán unatkozókkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.