Szájer József a ruhatárig menekült a Szita Károlyra vonatkozó kérdések elől – mutatja a tévé. Cseppet sincs kedvem nevetni. A Fidesz egyik alapembere pártja azon politikusai közé tartozik, akikről még elhiszem, hogy számukra az antikommunizmus nem politikai termék. Feltételezem, azért nem ad egyenes választ, mert a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Így van egyetértek mert Horn Gyula (nyugodjon békében) is ezt mondta amikor folyamatosan pufajkásozta az a gané Magyar Tetűkrata Fórum. Ültek a seggükön a nagy "demokraták" miközben Horn az országért dolgozott. Jeszenszky (orvostörténeti múzeum jóska) rokona a nyomába se léphet. Pufajkás volt, na és? Jeszenszky még az sem volt...ő kalasnyikov volt na és?
namihami
Azt írja a Szerető Szabolcs, hogy ő még hisz abban, hogy a Szájer nem elkötelezett fideszes, amennyiben számára az antikommunizmus nem politikai termék. Hát akkor mégis mi?
Egy olyan pártember, akinek kiadják a feladatot, hogy ""Alaptörvényt"" kell írni a vonaton, úgy hogy senkit, se párttársat, se ellenzéket, se civileket nem avat be ebbe a feladatba, na az mi, ha nem totálisan elkötelezett cseléd?
Akkor miért számíthatnánk arra, hogy egy ilyen, a Fidesz részére erősen sértő ügyet (hiszen ott nincs besúgó) akár egyetlen szóval fog kommunikálni? Nem fog, nem mer ellent mondani annak, aki ebbe a még honi viszonylatok között is jólfizető, állásba benyomta. A jólét felülbírálja a meggyőződést. És nem fogja egy rossz nyilatkozattal kockáztatni a bőség zavarát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.