Felháborító, hogy a kormány nyolc év kormányzás után csak annyit tud mondani, hogy Soros György, és nem beszél arról, mi lett az egészségüggyel, az elvándorlással, az utak állapotával, a bérek helyzetével, az oktatással, az északkelet-magyarországi régióval - mondta a Jobbik elnöke szombaton Ózdon, a városi piac területén tartott fórumon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A kormány tud mondani mást is, hiszen van programja: folytatjuk.
Eladott Ország
Soros György ismét megtámadta Magyarországot. Azt akarja, hogy ne legyen többé magyar ország, hanem hogy izé. A már régebben itt tartózkodó ügynökei és katonái folyamatosan rombolják a keresztény gyökereket, de most új ellenség bukkant fel! OLAF. Már a neve is! Nyilván valamilyen skandináv lehet. Például norvég. Talán Soros György törvénytelen gyermeke. Soros Olaf. Most beállt ő is a csatasorba, hogy méltatlanul eltiporja a magyar emberek keresztény szabadságvágyát, nemzeti büszkeségét és konzervatív, elkötelezett rajongását a korrupció és a drága miniszterelnök családja iránt. Jött ez az Olaf nevű és aljas módon vizsgálódott. Ez még nem volt elég neki, hanem direkt a miniszterek elnökének családját támadta meg, konkrétan Tiborcz István, Orbán Ráhel férjét. Ezt a kedves, szerény, hihetetlenül tehetséges fiatalembert, aki éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy Magyarország fénybe boruljon. Az meg egyenesen Soros Olaf aljas rágalma, hogy az Elios túlszámlázta a munkákat! Meg a lámpákat. Attól még, hogy közel kétszer annyiért adták a világítótesteket, mint bárki más – mármint ugyanolyan teljesítményű, típusú és márkájú berendezésekről van szó -, nem számlázták túl. Nálunk ez a nemzeti szokás és kész. Amúgy is az uniós adófizetők pénze, akkor meg nem mindegy?
advocat
És ez kétmillió agymosottnak elég!
Más. Azért az Olaf (bin Hasszán) még lehet migráns is. Gyanús.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.