Budapest, 2018. március 25. – Hatalmas, felfújható „nukleáris hulladékos hordót” úsztatott végig ma a Duna budapesti szakaszán a Greenpeace Magyarország több tucatnyi kenus aktivistával, hogy így hívja fel a figyelmet a nukleáris hulladékok súlyos problémájának megoldatlanságára. A környezetvédő szervezet azt várja a magyar kormánytól majd 25 000 emberrel egyetemben, akik már aláírták a Stop Paks II. petíciót, hogy állítsa le a beruházást, és ne kezdje el felelőtlenül építeni a projektet úgy, hogy közben senki sem tudja, az erőmű kiégett fűtőelemeit hol és hogyan helyeznék el hosszú távon.

Forrás: greenpeace.org
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán atomszemétdombján kapirgálnak a magyarok.
peterkelemen
„A versenyképtelenség és a balesetveszély mellett a nukleáris hulladékok jelentik az atomipar egyik legsúlyosabb problémáját. Hosszú távon körülbelül negyedmillió évre kellene megoldást találni a kiégett fűtőelemek kezelésére, azok ugyanis legalább ennyi ideig bocsátanak ki magukból az emberre és a környezetre veszélyes radioaktív sugárzást. Összehasonlításképp, a legidősebb ismert emberi építmény romjai körülbelül 10 000 évesek – miközben nekünk 250 ezer évre kéne biztonságosan elhelyezni a nukleáris hulladékokat. Döbbenetes felelőtlenség Paks II.-vel tovább tetézni az atomenergia használatával járó kockázatokat” – mondta Perger András, a Greenpeace Magyarország klíma- és energiakampányosa.
mackoka46
A mocsok azzal mosta a birkák agyát, hogy a napelem ártalmas az egészségre és a környezetre.
peterkelemen
Orbán biztosítja a magyar nemzet rohamos fogyását és végleges kipusztítását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.