Az ügyészség és a rendőrség cáfolni igyekszik, de egyes részleteket megerősítettek a Magyar Nemzet cikkéből. Információink szerint az FBI tanúvédelmi programja védi az Egyesült Államokban azt a magyar állampolgárt, aki kulcsfigura lehet a Magyarországon elsikkasztott uniós pénzek külföldre juttatásában. Azért kíváncsiak rá az amerikai hatóságok, mert úgy vélik, ő is egy szem volt abban a láncban, amelynek a segítségével az elmúlt években 3-4 milliárd euró, vagyis 1300 milliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra. Az ügyészség ugyanakkor elismeri azt az Átlátszótól származó értesülést, hogy tavaly egy másik ügyben hat magyar állampolgár kiadását kérte az Egyesült Államok, akik ugyancsak egy pénzmosó bűnszervezet tagjai. A bíróság el is rendelte a hat ember kiadatási őrizetét, és elrendelte a kiadást, de az igazságügyi miniszter végül a kiadást megtagadta.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"az igazságügyi miniszter végül a kiadást megtagadta"

Trócsányi hozta az elvárt szintet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
O, hat nem volt ott semmifele unios penz, a Pista bacsi meg a Mari neni nyugdijat fektettek gyemantba, azt vittek ki az orszagbol, hatan,...
Nincs itt semmi latnivalo - adta ki a kozos nyilatkozatot trocsanyi meg a polt, karoltve sintersanyaval...
Yoda69
Meg jo hogy a kulcstanut az FBI orzi. Kulonben orban mar kuldene a nyugdijas mercist.
Clavigo
És még azt várta a mi Gyagyásunk,,hogy a másik Kretén találkozóra hívja ??
kisrigó
Ugyan minek kell még történnie, hogy valami megálljt parancsoljon a gátlástalanságnak?! Annyira tenyérbemászó az a "védekezés" a dokumentumokkal szemben, hogy "nem én voltam, ott se voltam, a bányában dolgoztam akkor"! Remélem azért, hogy vannak álmatlan éjszakák, de attól tartok, hogy majd csak az "apró jószág" esik bele a "nagybőgőbe!"
Manhattan
Biztos férfi volt? Nem a kósa mama öltött álruhát a gumicsizma fölé, kilépve a disznajai közül? Milyen érdekes, hogy akkortájt kezdett gyémántbizniszbe Andy Vajna is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.