Most azonban úgy tűnik, hogy a terroristákkal közös pénzügyi hálózat is elfogadható volt akkor, ha síbolt pénzt lehetett mosni általa. Ami nagyjából odáig egyszerűsödhet, hogy az egyes menekültekkel tényleg csak a baja van. Míg a szervezett terrort is finanszírozó hálózattal szinte semmi. Mert a pénznek nincs szaga. Vérszaga sem. S igencsak kínos lenne, hogy miközben az „amerikai hatóságokat azért is zavarja az illegális pénzügyi megoldás, mert a nemzetközi terrorizmust is e csatornákon (különösen a havalán) keresztül finanszírozzák”, kiderülne Orbán esetleges közvetítő szerepe. Az, hogy a közel-keleti látogatások ennek a csatornának a magyar bank rendszerből kivett pénzek előtti megnyitását is előkészítették.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Soros már az FBI spájzában van? Vagy fordítva? Az FBI a Soros spájzában?
Jó lenne biztosat tudni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@namihami: Pedig a nyakába akasztanám némelyiknek :-)
tudode
Micsoda HARCOT FOLYTAT a maffia kormány a TERRORIZMUS ELLEN, hiszen MINDENKI GYANÚS, AKI ÉL, és a Magyar Postán keresztül, nem TAM-TAM DOBBAL, v postakocsival szándékozik PÁR tízezer Ft-ot a CÍMZETTHEZ TOVÁBBÍTTATNI, amely "csak" SZEMÉLYAZONOSSÁGA ELLENÉBEN ... l e h e t s é g e s !!!
.
Ezek EZERMILLIÁRDOK EREDETÉT mosnak tvisztára, miközben ha maradnak az ország nyakán az állampolgárnak MÉG AZT IS IGAZOLNIA kell talán majdan nyugdíjszelvénnyel, v MUNKÁLTATÓI IGAZOLÁSSAL, hogy nem LOPTA-e a címzetthez továbbítani szándékozó LÓVÉT!
.
Egyet mindig LÉPNEK előre, az alattvalók pedig KETTŐT HÁTRA, mert hiányzik az állam háztartásból az a lóvé, amelyeket gírbve, görbe úton MOSOGATNAK TVISZTÁRA!
.
Mocsok bagázSS!
szép új világ
Na megvan már a követkő ellenség akitől meg kell védeni az országot! Most már nem csak Brüsszel, Soros és az ENSZ, hanem már az FBI is támad!
Azt nem tudom hogy mi lenne ezzel skizofrén gecivel, ha egyszer tényleg megtámadná valaki!
Hiszen még attól is lefossa a bokáját, ha valaki hangosan azt mondja, hogy HUH!
kissé felnőttem
ha a töredéke is igaz akkor hogy mer erkőcsről papolni? meg hazaszeretetről miegyébről lehet hogy választás előtt még fogdában lesz ? amugy nem kispályás.
Na erre kellett a pot peti háttérnek ,
GeoCravker
@szép új világ: elképzelem, amint majd a kukutyini házimagazinban hadat üzen Amerikának
quadrocopter
@szép új világ: Megvan a következő ellenség! A vargánya! Állandóan kalapot hord, tehát zsidó!
"Ne engeggyük, hogy a vargánya süssön meg bennünket - tojással!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.