Az a hír terjeng az interneten már lassan 1 hete, hogy a levélszavazatok és a nyilatkozatok kitöltésében is segítenek a Fidesz közeli RMDSZ aktivistái Csíkszeredán és Kolozsváron. Az aktivisták a magyarországi választásokra beküldendő levélszavazatokhoz tartozó azonosító nyilatkozatok helyes kitöltésében segítenek több mint ezer fő idősnek illetve 16 fő vak és gyengénlátónak. „Ennek a munkának azért van …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gyanús??? MI ezen a gyanús? Így lett kitalálva! Már 4 éve is több felvétel volt róla, hogy így csinálják! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Logikus következménye a választási csalást lehetővé tevő "törvénynek". Az eredmények is ezt támasztják alá, hiszen messze nem tükrözi a választók tényleges politikai véleményének eloszlását. Ekkora csalást simán matematikával ki lehet mutatni.
egyvandor
Egészen más lenne a helyzet, ha lenne mondjuk három külhoni képviselői státusz, a külhoniak érdekeinek képviseletére kapott jogosultsággal és azt a kinti erőviszonyok dönthetnék el. Egy ilyet a gorbán banda nem fogadna el, hiszen nem lennének biztosak abban hogy ez csak számukra jelentene előnyt.
Rohadt érdekes hogy össze tudják hozni a magyarkodás élményét az ország lerablásával.
Borsodi
Egyértelmű,hogy csalnak,eddig mindig trükköztek.elvégre ez a fideszes polg.mesterek és beavatott kutyáik feladata,ehhez jött az adat gyüjtés amit polg mesteri dicsérettel jutalmaztak.
desiro
@durbincs: ANYÁD IS AZT MONDTA PONRÓNAK SZÜLETTÉL...
NE ÍRJ MERT LESZ@RLAK.
Sámannus
Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök úrnak (burbincsnak csak excellenciás úrnak) ebben is maximálisan igaza van. Vissza kell vonni a határon túliak szavazati jogát, mert akkor nemsokára "harminc milliós magyarság" kérni fogja, hogy csatoljanak minket Romániához.
A bűzös fejű halnak, és a többi mocsoknak ne legyen módja a határon túliak mandátumával szavazni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.