A kormányszóvivő szerint a "Soros-szervezetek" újabb támadásra készülnek: egy újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.

Kovács Zoltán: évi tízezer migráns betelepítésével akarják zsarolni Magyarországot
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Kovács Zoltán csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azt mondta: az elmúlt hetekben és napokban többször beszéltek arról a szisztematikus megtörési kísérletről, amelyet Magyarországgal szemben Soros-szervezetek, különböző eszközökkel megpróbálnak elérni. Hozzátette: ennek egy újabb állomásához érkeztek szerdán, amikor kiszivárgott az Európai Parlamentben Magyarország ellen készülő jelentés, amelyet a jövő héten mutatnák be.

A kormányszóvivő felhívta a figyelmet arra: az Európai Unióban egy olyan munka zajlik, amelynek a végén, júniusban a dublini reform keretében egy olyan előterjesztés születik majd, amely teljesen egyértelműen egy kötelező szétosztási mechanizmust vezetne be Európában.

Ez alapján Magyarországnak évi tízezer migránst kellene betelepítenie, ráadásul a betelepítéseknek "soha nem lenne vége"

- jelentette ki.

Ezt a magyar kormány, amíg azt Orbán Viktor vezeti, soha nem fogja elfogadni – jelentette ki.

"Nyugaton romlott a helyzet"

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta: a belbiztonsági helyzet Európa-szerte minden ellenkező híresztelés ellenére romlott, jól látható a különbség a bevándorló- és a nem bevándorló országok biztonsági helyzete között.

Mint elmondta, Nyugat-Európában a bevándorlóországok minden jellemzője látható, a terrorista cselekmények, a nők elleni erőszak és a köztörvényes bűncselekmények növekvő trendje is, de az ott élő emberek nem szavazhattak a betelepítésről, a magyarok viszont a nemzeti konzultáció során már véleményt nyilvánítottak erről.

Szerinte ha vasárnap

"Soros jelöltjei" győznek, ők végrehajtják a kvótát és bevándorlóországgá teszik Magyarországot, akkor pedig "egy olyan világ jön Magyarországra is, amit eddig a magyar emberek csak hírből ismertek".

"Ha mi nem akarunk ilyen országban élni, akkor vasárnap meg kell védenünk Magyarországot" – fogalmazott Bakondi György.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
B+, te meg ezzel riogatod a szavazókat! Ez sokkal ocsmányabb, mert te is tudod, hogy nem igaz. Te egy nagyon gonosz ANTI CEU REKLÁM VAGY!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
Sorol neked:
Amerika: teljes földrész venni el őslakosoktól, zárni őket rezervátum, vinni oda feketék rabszolga most meg verik magukat hogy "nigger takarodj haza".
A déli őslakosokat kiírtani fehérek, a maradék "megtéríteni" tűzzel vassal kereszténynek.
Afrika: Délen apartheid idején feketék lenni elnyomás alatt kevés fehértől, ott lenni arany, gyémánt. Kongó fehérek elfoglalni ásvány kincsek miatt. Északon fehérek elfoglalni nyomorban tartani arabok.
Közel-kelet: rengeteg olaj fehér ember próbál elfoglal mindet, így is marad fehér ember befolyása térségben. Térség felosztás csinál vonalzó, nem valódi határok mentén.
Ázsia: India, Kína elfoglal fehérek, minden kincsét lopni el országoknak Európába. Orosz birodalom elfoglal csomó terület, üldöz örményt, azerit, csecsent, tatárt, kik ott élni.
Európa: Fehér ember robbant ki WW1. fehér ember robbant ki WW2.
Fehér ember hiszi hogy lenni felsőbbrendű de van igazából minden nép alatt, mert rombol, acsarkod, nem tisztel mások. Még vallásában sem igazi, hisz vallása szerint keresztény nem üldözi, gyűlöli elesetteket, hanem segít neki. Keresztény tekint minden ember egyenlő fehér gondol miden felett. Te és hozzád hasonló fehérek lenni ostoba ember aki se nem keresztény se nem ember! Ember lenni az ki tud empátia, ki tud szeretni embertársát!
Nagyon sajnálni hogy ezt nem tudni Te s társaid...
Könyörgöm Allah növessz neki eszet, és nyisd fel szemét, hogy lássa valóság, lágyítsd meg szíve, hogy tudjon érezni, és szeretni!
Jozefina
Ezek mindegyike már elmebeteg!
Mást sem tudnak, mint Soros, migráns, kerítés!!! Ezzel hülyítik a szerencsétlen magyarokat.
Ugyanakkor programjuk továbbra sincs, csupán feltételezhetően a további lopás, csalás, hazugság!!!
kokopelli
@Commenter: ..és ha még hozzáveszed,hogy azt az un. "Munkalélektan" bevezetése
címén kezdte úgy! Igaz,hogy halkszavú ,régivágású, finom úriember volt.És ez is az át-
kosban volt?!Nekem utána kellene néznem az indexemben a nevét,mivel nem volt vizs-
gaanyag,de finom dolog volt,és élveztük!! ;-)
Commenter
@kokopelli: az áldósban már nem volt ilyesmi. Az én tanárom akkor csak tanársegéd volt, halk szavú, nagyon kedves és lelkes. Az egész csoportja jelesre szigorlatozott és imádtuk a sokak által utált filozófiát. Ennyit tesz egy jó tanár, egy kiváló ember. A rosszakról inkább most nem szólnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.