Az Országgyűlés elnöke szerint ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik "a globalista szennyáradatban".

Magyarország feloldódik "a globalista szennyáradatban" – Kövér László szerint ez lesz a "rossz döntés" következménye
Fotó: Soós Lajos/MTI

Kövér László a pestisracok.hu portálon pénteken megjelent interjújában azt mondta:

"egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják."

A házelnök közölte: az ellenzéket ismerve teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak majd a választáson, de szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást és résen lesznek országszerte.

A fideszes politikus szerint "a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk". A Fidesz-KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája – mondta.

De mit tud felmutatni az ellenzék? – tette fel a kérdést Kövér László.

"Hogy ingyen lesz a gáz, víz, villany, ahogy Gyurcsány mondja, vagy harmadával csökkentik a rezsit, mint a szocik hirdetik? Na, ne hülyéskedjünk! Hányszor tetszettek gáz- és villamosenergia-árat emelni, duplájára, triplájára a 2002-t követő nyolc év alatt, miközben nem volt +gáz-ár-e-me-lés+? Van értelme ilyen emberekkel, ilyen állításokkal vitatkozni?"

- mondta.

Véleménye szerint akik elhiszik, hogy "a miénk minden idők legkorruptabb kormánya", azoknak üzeni: "szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.

Kövér László úgy fogalmazott: "Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen +korrupt+ kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben +mindent ellop+, az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennél nagyobb mocsokba és szennybe már nem lehet az ország, ahová ti taszítottátok. Európa pöcegödre lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Magyarország feloldódik a fideszes szennyáradatban...
Eladott Ország
Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Végül pedig Kövér pontosan láthatja belülről, amit kifelé titkolni igyekeznek, bár egyre kevesebb sikerrel. Orbán teljesen instabil lett, a Fidesz-kormány viszont nélküle percek alatt borulna, mert a hataloméhes feltörekvő senkik elharapnák egymás torkát a pozícióért, ráadásul a szavazóbázis nem a Fideszre, hanem A Viktorra van kihegyezve. A szekta csak a szektavezérrel működik, máshogyan nem. Marad a zajos hőbörgés, a másik ócsárlása, a nemzetieskedő melldöngetés és a remény, hogy a választók soha nem veszik észre, hogy kiket is emeltek hatalomba és azok mire használták ezt a hatalmat.
Fradigege
Innen üzenem az mszmp-kisz-es csicskának, aki a soros nélkül sehol nem lenne, hogy már feloldódott. Nem ártana az oláh invázióval is ekkora erővel szembe szállni Erdélyért. Például. És a Magyar gyülölő ficót pedig nem beállítani egy soros áldozatnak. Taknyok ezek. Köpedékek!
Commenter
@simmering73: való igaz. Itt a szennyáradat okozója csakis a házelnök és az ő pártja. Fel fognak oldódni a parlamentbe jutáshoz való küszöb el nem érésében egyszer és mindenkorra remélem!
kissé felnőttem
hát se tv-t se kaját, se unios telefont nem ám luxushotel jelleggel meg személyi edző masszőr hogyne. minek 12 kg-os kalapácsot és irány a kőbányába reggel 05-23-00 ig mit képzelnek, vagy 5 fős brigádokba a stadionjaikat szedjék szét a kidobott pénzért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.