A politikamentes politika, a cél nélküli tüntetések és a konfliktusmentes politizálás nem működik, megbukott. Ha ez így megy tovább, hiába ment ki százezer ember az utcára, nem érnek el semmit, csak hogy megunják és hazamenjenek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennek a Kerner gyereknek meg eleg sokat kell tanulnia, hogy tevedhetetlen kovetkezteteseket vonjon le - mert most nem sikerult...
Jobban kellene tudnia ertekelnie: egyedul csak abban volt igaza, hogy a "politikamentes politika" valoban nem mukodik, plane nem akkor, hogyha oriasi tomegek gyulnek ossze egy adott helyen, egy adott cel erdekeben,. Mert a cel megvolt.
Az pedig, hogy Zsoltika szerint nem tortent semmifele csalas - hat ez eleg durva annak ismereteben, hogy mar pentek este fent voltak a neten a nyilvanvaloan csalo szavazoivek is, es hogy a Celpont rejtettkameras dokumentumfilmet keszitett a buszoztatott ukran atszavazo ezrekrol...

Szoval menj vissza minimum Havas tanar ur szegedi ujsagiroiskolajaba, talan ragad rad valami a nagyoktol,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Nagy szerencséje a regnálónak, hogy vele szemben demokratikus, jóindulatú ( .. és ilyen alaponpolitizáló, a másikat - velük ellentétben - hasonlónak vélő ) sokaság van !

Így uralkodása végtelenig biztosítható, minden alávaló galádsága ellnére IS !

Ha a nagy tömeg a sok gyűlésben kifárad - mert semmit nem értékel ebböl a regnáló, és továbbra IS csak a saját zsebeit morzsolgatja -, lemorzsolódik, még a saját győzelmének tünteti fel a regnáló ezeket a ellene tüntetéseket IS !

A demokráciának ezt a fajtáját tehát nem nagyon lehet az állampolgárok szempontjából hasznosnak feltüntetni, a megjelent létszámtól függetlenül, ekkora sikert egy ember IS elért volna !
Ördögvadász
@Horizont: majd a következõben haver, nem kell feladni!:-))
JAJMÁR
Az ilyesmi tüntetést lehúzó cikkek a jelenlegi pártok utolsó rugdalózásai! Az ő uccsó fanatikus híveinek is meg kell értenie, hogy ezek a maradék ellenzéki pártok, és a kormánypárt ugyanazok! A kormánynak, és a mindenkori hatalomnak megszületett az új, valós ellenzéke: az utca! A TÖMEG! Jobb, ha megszokjátok :)))
JAJMÁR
@Horizont: Köszi, nagyon aranyos vagy :)
nevemnick
@durbincs: cserélj pelenkát te inkontinenciás hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.