Miért tarolt a Fidesz azokon a településeken is, ahol civilek évek óta az állam helyett próbálnak megoldást találni a helyiek mindennapi gondjaira?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán választási rendszere már önmagában véve is egy nagy csalás >>> www.youtube.com/watch?v=yy37idHwIws
namihami
Mert a civilek, mégha aktívak is, mindig kevesebben vannak, mint a lefizetett vagy kényszer hatása alatt állók. Egy kisváros vagy falu lakossága egyrészt hírek nélkül kénytelen élni, másrészt a polgi ül a nyakukon (segély, közmunka, helybeli álláslehetőség, hogy csak néhányat említsek) és a jövedelme nemigazán tesz lehetővé pl. egy internet előfizetést se.
És akkor a hozzájuk a közmédiából eljutó fideszes ""truvájokról"" egy hangot se hallhat. Így könnyű becsületesnek lenni. Még orbáni, családi és baráti szinten is.
Pálinkás Pál
@namihami: amiket írtál az nem újdonság,tudtuk a választások előtt is...ennek ellenére összefogás helyett marakodás volt!!Tökéletesen megérdemli az ellenzék ezt a zakót..ott volt a példa vásárhellyel,ahol egy jelölt volt a fidesz ellen,meg is nyerte...de inkább mindegyik a saját pecsenyéjét sütögette.. Orbánt nem a rendszere,hanem ti betonozzátok be...mert nagy valószínüséggel ha négy év múlva is ez lesz,akkor a fideszeseken kívül senki nem megy el szavazni!!
namihami
@Pálinkás Pál: A kommenteddel egyetlen baj van:: az, hogy igaz.
Ez az ellenzék a legtöbb energiáját arra fecsérelte el, hogy egymást nyírja ki.
Hogy képes lesz-e egymás b@sztatásán felülemelkedni? Ki tudja? Ha nem, akkor valóban süllyesztő.
Nem vagyok boldog, hogy ezt írom, de ami igaz, az bizony valós.
Pálinkás Pál
@namihami: Látod,azért van dolog amiben egyetértünk:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.