Szombaton programbeszédként lehetett értelmezni szavait, ehhez képest most alaposan lehűtött mindenkit az új hódmezővásárhelyi polgármester. Egyfajta katalizátor szerepnél többre nem vágyik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@3dwhite: Pont erre jutottam én is. Akkor mire fel volt a nagy nekibuzdulása? Csak nem a fizetés volt a be nem vallható cél?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@3dwhite: Pont erre jutottam én is. Akkor mire fel volt a nagy nekibuzdulása? Csak nem a fizetés volt a be nem vallható cél?
staro2
Azért csak gondolkodjunk el, hölgyek ,urak!

MZP először bizonyítson. Lássuk, hogy irányítja Hmvhelyt, hogy boldogul a lázárral megerősített helyi ellenzékkel.
Ha sikerrel jár, akkor lépjen ki az országos politikába.
Desischado
Mondom én, hogy nem lesz ebből semmi, sajnos. orbán röhöghet a markába.
Commenter
@3dwhite: most igen, amikor elég nagy már a baj. Senki nem vár itt már Messiást, inkább csak azt hogy valaki fogja össze az ellenzéket és a kormány ellen tüntető tömeget, mert egységben az erő. Közhely de így van, a széthúzás csak káoszt szül.
Olyan mintha most egy teljesen másik ellenzék lenne, a március 15-i a Fővám téren egységesen fellépő ellenzék helyett. Hogyan tűrhetik, szinte csendben és némán azt a csalást aminek ők is, és az ország is az áldozata? Nem értem...
Commenter
@Desischado: úgy látom én is, de ne legyen igazam!
Eriksson
Papsajt. Ezt a majmot sem a nép sorsának jobbítása érdekli, csak a saját ambícióinak kiélése. Meg van amit áhított, az ország megismerte a nevét. Most már mehet a levesbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.