A hírek szerint a szétrohadó autót használó mentősöknek azt üzenték, hogy menjenek lassabban. 

A borsodi mentődolgozók keresték meg a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnökét, hogy megmutassák, milyen technikát kell használniuk jelenleg is – olvasható a 444 cikkében.

Szétesés határán álló mentővel is dolgoznak Borsodban – videó

Fotó: Illusztráció – Facebook/Országos Mentőszolgálat

Kusper Zsolt elnök le is videózta az egyik járművet, íme:

Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége

A MOMSZ B-A-Z megyei mentőgépkocsi-vezető tagjaink azzal kerestek meg, hogy az OMSZ -tiltakozásuk ellenére – arra kötelezi őket, hogy olyan mentőautóval vonuljanak, amelynek a műszaki állapota nem...

Mint a MOMSZ a Facebook-bejegyzésében írja, a mentődolgozók hiába jelezték többször is a problémát az Országos Mentőszolgálat felé, az "OMSZ –tiltakozásuk ellenére – arra kötelezi őket, hogy olyan mentőautóval vonuljanak, amelynek a műszaki állapota nem csak a biztonságos közlekedést, de magát a mentést is veszélyezteti, mivel a mentőautó rossz műszaki állapota hosszú percekkel növelheti a helyszínre vagy a kórházba jutás idejét.

(...) A bajtársak elmondták, hogy többször jelezték már a munkáltató felé a problémát, de – többek között a nemrégiben kinevezett műszaki osztályvezetővel az élen – azt a választ kapták, hogy menjenek lassabban."

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hé fiúk ott a mentőszolgálatnál! Azt hiszitek falábú focisták vagytok, hogy "új stadionért" reklamáltok? Előbb, a választások előtt kellett volna hangoskodni, de bizonyára féltettétek az agyonfizetett állásotokat ebben a fene nagy demokráciában!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Te jó ég! Legközelebb majd szekér megy majd a beteghez! Önmaguk és a beteg életét, testi épségét is veszélyeztetik ezen a roncson. Hát nincs egy egészségügyi segélyszervezet (hasonló mint az Orvosok határok nélkül) amelyik adna egy kevésbé lepukkant mentőkocsit nekik. A magyar koraszülötteknek a Peter Cerny alapítvány jóvoltából jutott életmentő, inkubátoros modern mentőkocsi. Igen orbán alatt az egészségügy is jobban teljesít főleg sajnos pont Borsod megyében, de úgy országosan is! :(( Bezzeg a bérszavazóknak a határon túlra több segélyszervezeten keresztül is megy a segély, akarom mondani, közpénz. Kórház is épül csak ott, csak nekik! Ja meg a baráti Vietnámban is, mi húzunk fel egy kórházat...
justhpeter
Borsod csak a szavazás napján érdekes a fiseSS-kdnp-nek. Előtte és utána meg le vagyunk szarva.
Commenter
@justhpeter: ez az országra is érvényes ám, nem csak Borsod megyére.
Borsodi
@justhpeter: Aki Borsodba rájuk szavazott annak túl jó ez a mentő.Különben is ha itt bekerülünk a kórházba az már felkészülés a más világra.
ittott
azokra az utakra hordszék való. nem autók
nezelodo
Hé fiúk ott a mentőszolgálatnál! Azt hiszitek falábú focisták vagytok, hogy "új stadionért" reklamáltok? Előbb, a választások előtt kellett volna hangoskodni, de bizonyára féltettétek az agyonfizetett állásotokat ebben a fene nagy demokráciában!
papa.49
Sok igazságot leírtatok itt előttem de egy megjegyzést én is tennék, HA HOZZÁÉRTŐK VEZETNÉK A SZOLGÁLATOKAT, AKKOR A MŰSZAKI VEZETŐNEK TUDNIA KELLETT VOLNA, HOGY AZ ALVÁZVÉDELEM NÉLKÜL AZ ILYEN STRAPÁS HASZNÁLATBAN 4-5 ÉV ALATT SZÉTROHAD A GÉPKOCSI !!!
ENNYI !!!
Borsodi
@papa.49: Igazad van tudják ők is,csak nem érdekli őket mert ezek a mentők ember életet menthetnek,és az egészségügyet szolgálják.Ennél fontosabb volt a golyóálló camion,a politikusoknak új autó,esetleg bérlés.
www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/492632_vadiuj_kocsit_kapott_az_allamtol_hoppal_peter
nol.hu/belfold/160-millioba-kerult-az-orban-viktor-diktalta-jarmudivat-1605921
Nessy
Miután pont Borsodban tarolt a fidesz, akkor erre is szavaztak hölgyeim és uraim! Kéretik otthon, csendben, minél kevesebb költséggel az örök vadászmezőkre távozni! Azért előtte nem árt megásni a sírjukat!
Vagy azon már túl vannak?
kokopelli
!Kedves Beteg!..
"Ha ide befekszel,hagyj fel minden reménnyel!!" ...(Nedudki)
Commenter
@papa.49: ez igaz. Ez már az ő felelőssége!
Commenter
@Borsodi: meg ami még fontosabb egyes sportágak, stadionok, strómanok és nertársak kistafírungolása, kisvasút, parlamenti őrség felfegyverezése, nemzet szépe verseny, mindennapos hittan és erkölcstan (sic) oktatása, Nyírő életművének kötelező olvasmánná tétele, diktatórikus rendszerekkel való baráti kapcsolatok, elcsalt választás, határon túli magyarok, népességnövekedés görcsös megteremtése (CSOK, program, és folyamatos rinya az Emmi részéről stb).
sokanvagyunk
@Borsodi: Talán úgy gondolják, ramaty állapotú embereknek ramaty mentőautó jár. :(
papa.49
Viccelődünk rajta, pedig SÍRNI KÉNE, HOGY ILYEN TETVES SZARHÁZI KORMÁNYA VAN AZ ORSZÁGNAK, és főleg most már tenni is valamit ellene !!!
Nessy
Azért annak a címzetes marhának üzenném, hogy érte menjen lassabban a mentőkocsi, amikor éppen infarktust kapott!
papa.49
Látjátok mekkora a szellemi sötétség ebben az országban ott Borsodban mégis totál tarolt a fütyisz például ennek ellenére is !!!
A kiló krumpli, meg a darab zsír megtette a hatását !!!
Borsodi
@papa.49: Ezért kell a sok buta ember,mert könnyű befolyásolniuk ráadásul még legtöbbjük éhezik azért könnyű megvenni őket,mivel legtöbbjüknek se tartása,se becsülete nincs.
mno.hu/belfold/kigyozo-sorok-allnak-az-ingyen-sonkaert-erzsebetvarosban-2456064
csipetke
Ez orbán Magyarországa 2018-ban. Ide jutottunk a fidesz 8 éve alatt,úgyhogy orbánnak büszkeségre semmi oka,semmilyen téren.Hacsak a pénzlenyúlásokat nem számítom,és az egetverő korrupciót,mert ebben verhetetlen
papa.49
@Borsodi: Erre a ,,buta, sötét emberekre,, építette fel a ,,birodalmát,, és mivel bőven van belőlük sokáig fog uralkodni, ha csak nem teszünk valamit ellene !!!
Commenter
@csipetke: van az az amerikai? mondás miszerint a negatív reklám is reklám :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.