A kormány döntéseinek előkészítését és végrehajtását felügyel majd.

Valami nagyon újat találtak ki: jön a Miniszterelnöki Kormányiroda
Fotó: MTI

Orbán Viktor miniszterelnök alá tartozik és az ő közvetlen irányításával működik majd egy új közigazgatási egység, a Miniszterelnöki Kormányiroda, amely a kormány döntéseinek előkészítését és végrehajtását felügyeli – mondta el a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter pénteken az RTL Klub Híradójának.

Rogán Antal közölte: a kormány kabinetstruktúrában dolgozik majd, az eddig stratégiai és gazdasági kabinet mellett kiemelt szerepet kap a nemzetbiztonsági kabinet Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével.

A Lázár Jánost a Miniszterelnökség élén váltó Gulyás Gergelyről úgy fogalmazott:

"Gulyás Gergely miniszter úrral szerintem kiváló csapatot fogunk együtt alkotni".

Amely – fűzte hozzá – még kiegészül egy közigazgatási egységgel, mert Orbán Viktor miniszterelnök alá fog tartozni közvetlen miniszterelnöki irányítással a Miniszterelnöki Kormányiroda, amely

a kormány döntéseinek előkészítését és végrehajtását felügyeli.

Rogán Antal szerint nem azért kellett változtatni a kormány összetételén, mert egyes területek nem voltak sikeresek. Minden kormányzati ciklusnak vannak új céljai – mondta, hozzátéve: amikor a kormányfő elbúcsúztatta kormányának tagjait a választás után, azt mondta, sikeres négy év áll mögöttük.

Rogán Antal úgy értékelt: sok célt sikerült teljesíteni, 2010-től az ország felzárkóztatását, a gazdasági válság kezelését; az elmúlt négy év legfontosabb eredményének pedig a határok megvédése mellett a foglalkoztatottság jelentős növelését nevezte a miniszter.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istvántóth
Miniszterelnöki kormányiroda ??? ez mi ? : Rogán ?
Nemzetbitzonsági kabinet ??? ? ez mi ? : Pintér ?

Rogán Antal úgy értékelt: sok célt sikerült teljesíteni, 2010-től az ország felzárkóztatását, a gazdasági válság kezelését .
Hová zárkózott fel ???
milyen válságkezelés ? ( nem volt megszorítás helyette szó nélkül megrövidítettek mindenkit )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istvántóth
Miniszterelnöki kormányiroda ??? ez mi ? : Rogán ?
Nemzetbitzonsági kabinet ??? ? ez mi ? : Pintér ?

Rogán Antal úgy értékelt: sok célt sikerült teljesíteni, 2010-től az ország felzárkóztatását, a gazdasági válság kezelését .
Hová zárkózott fel ???
milyen válságkezelés ? ( nem volt megszorítás helyette szó nélkül megrövidítettek mindenkit )
cikicakk55
Magyarul,ezután is a fő feladata az lesz,hogy a letelepedési kötvényeket árulja,mert annak a tisztségnek amit leírtak semmi értelme sincs. Ha csak az nem,hogy a lenyúlt pénzeket a megfelelő bankokba jutassa.
kereső
Nekem csak egy kérdésem van.Ki fog kormányozni?
namihami
Nem új ez, nincs ebben semmi fejlődés. Csak régen káder-elfektetőnek hívták. Tartalékba teszik a haverokat, persze jó fizetés mellett.
""Majd egyszer kérünk tőled valamit.""--ugye, így már sokkal ismerősebb.
human
Ez az egyik állomása az autoriter kormányzásnak.
balos
Megteszik,mert megtehetik!Az ezer év alatt sem tanultuk meg,hogy az urak mindig LOPNAK!
papa.49
Valamikor régen egy felkapaszkodott emberszerű akit ME. lett azt mondta ,,sokkal kisebb apparátus is elegendő, a kormányzáshoz, megszüntetett minisztériumokat, összevonta a képzést az egészségüggyel az eredmény semmi nem működött !!!
Az utolsó években a ,,kormány apparátus,, kb. a 3 X lett a 2010 előttinek, és mégis minden sokkal rosszabbul működik !!!
Az ember kutyát akar ütni, és államtitkárt, meg helyettes államtitkárt talál, már talán vannak vagy 250 összesen, de senki nem csinálja a feladatát, mert egy nem is akarja, kettő nem is ért hozzá amivel ,,megbízták,, !!!
tudode
Mókás ez a BOLHACIRKUSZ annak tükrében, hogy végső soron egy SZERVEZETT MAGÁNHATALOM olyan államot buzerált össze, amelyet a MOCSKOS FÜRDŐVIZÜKKEL kiöntötték az országot, és erről, valószínű, SAJÁT, SZEMÉLYES ÉRDEKÜK miatt az .. A L K O T M Á N Y J O G Á S Z O K, és a mezei jogászok hallgatnak, mint a melléktermék a fűben azzal a megjegyzéssel, ha NEM TUDJÁK, adják vissza a diplomájukat, mert a NAPNÁL IS VILÁGOSABB, hogy
.
------- A MAGYARORSZÁG NEVŰ „ÁLLAM” ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÉRVÉNYTELENSÉGE ÉS ENNEK KÖVETKEZMÉNYEI
.
alkotmanyos-ellenallas.com/pub/jogi_allasfoglalas_az_alaptorveny_ervenytelensege_es_ennek_kovetkezmenyei_targyaban_2016_10_23.pdf?honnan=Nemzeti_Hirhalo

.
Részlet a FELDOLGOZÁSBÓL:
..
(...) """"Az ország lakosságának többsége azért nincs tisztában azzal, hogy ez a fiktív, törvénytelen képződmény nem azonos a magyar állammal, mert ennek a SZERVEZETT MAGÁNHATALOMNAK a létrehozói és klientúrájuk tagjai átvették az irányítást a Magyar 3 Köztársaság intézményrendszerében, és azt állítva, hogy a Magyar Köztársaság állampolgárai az ország területén újonnan létrehozott, Magyarország nevű állam állampolgáraivá váltak, közhatalmat gyakorolnak a Magyar Köztársaság állampolgárai felett.
.
Ez a hatalomgyakorlás azonban
.
--- törvénytelen, és csak addig tud fennmaradni, amíg az ország lakói nem értesülnek arról, hogy egy SZERVEZETT MAGÁNHATALOM ejtette foglyul őket és a Magyar Köztársaság intézményrendszerét.""""
.
Netán a JÓISTEN tájékoztatja a TÁRSADALMAT, hogy át lett vágva, egy HADICSEL ÁLDOZATA az egész ország Fidesz-hívőkkel együtt!!!
kereső
@papa.49: vagy ami még valószinűbb,nem is tudja,hogy mit kellene csinálnia.Patyomkin falu az egész-propaganda,és látszat,lázas semmittevésbe oltva.Ha azt mondjuk,hogy a Gyurcsány kormány ötletek halmaza volt/ ami azért nem egészen fedi a valóságot/, akkor itt még ötlet sincs az ország működőképességének fenntartására-,hogy mégis működik az annak köszönhető,hogy a végrehajtás szintjén van még néhány hozzáértő,vannak még pedagógusok,és vannak még orvosok ,ápolók.
papa.49
@kereső: Igen hasonlít ez az állapot ahhoz mikor a harctéren minden tiszt meghal és a katonák próbálják az utolsó parancsot végrehajtani, mert itt sincs igazi vezetés, se hozzáértés, tudás, úgy általánosan semmi, csak a fizetés érdekes nekik, hogy jó sok legyen felelősség nélkül !!!
advocat
Mégegy f..ghegyező iroda. Még mindig sok havernak kell valami jól fizető állás.
egon1
Miniszterelnöki kormányiroda ??Mííííííííííí? Kitalálhatnak bármilyen értelmetlen baromságot mert program nincs ,de még csak ötlet sem !!! Így hát nevezzük egyszerűen őket Magyar maffiózóknak,Orbán vezérlésével !!!
Cicamama55
Mindenben Orbán Viktor dönt egy személyben, a többi csak névleges...Feleslegesen kidobott pénz a sok bólogató János eltartása!
papa.49
@Cicamama55: @egon1: Ez a diktatúra előszobája !!!
Cicamama55
@papa.49: Magából indul ki, ezért senkiben nem bízik...
csipetke
A rokonoknak kell még pár zsíros állás.Lesz még itt új minisztérium,majd meglátjátok.Ott szaporodnak majd osztódással az ilyen-olyan államtitkárok,államtitkár helyettesek,a helyettesek helyettesei,ésígytovább...
csipetke
@kereső: 6:53 Te kis naiv.Eddig se kormányoztak,csak hatalmon voltak.Miért pont eztán strapálnák magukat?Mindennel szembemenni az eu-val,aztán az uniós pénzek lenyúlása nem nevezhető kormányzásnak.Ha valóban kormányoztak volna,nem így nézne ki az egészségügy,az oktatás,stb,stb...
Sámannus
Ebből csak nagyobb lopás lehet. Putyinék már dörzsölgetik a markukat.
csipetke
@Sámannus: Ahogy olvasom,Putyinnak csak addig érdekes orbán,ameddig bent van M.o. az unióban.Ha kibaszarintanak minket,már nem fogunk kelleni.Csakhát orbán nem úgy teszi a dolgát,hogy bent maradjunk.
Sámannus
@csipetke: Én arra számítok, ha kivágnak minket az ország szabad préda lesz minden ámokfutónak, és akkora lesz a káosz, mint amikor Jugoszlávia feloszlott. Nálunk pedig elszabadul a legidiótább nacionalizmus ami valaha létezett. gyűlölködés minden ésszerű alap nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.