Vannak egyenkommentek is. Angolul és magyarul vegyesen szidják Judith Sargentinit a saját Facebook oldalán azután, hogy a nevével fémjelzett jelentést tárgyaltak meg az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában. A jelentéstervezet szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata, így indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása. Szijjártó Péter …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Aki prostinak áll azt meg is... Neki ezt tudnia kellett.

Egyébként is. Majd Cukorhegyiék a szólásszabadság jelszava alatt cenzúráznak és kész.
nezelodo
Nem kell ajvékolni egyenlőre nem a lakása kilincsét kenegetik valamilyen kellemetlen anyaggal, még nem kaptak a nagy tesótól.
cikicakk55
Gondolom pont a Fideszesek miatt fog rosszul aludni a hölgy. Szerintem meg sem kapja ezeket az üzeneteket,mert mire elé kerül,addigra az ilyen hozzászólásokat már törlik is. Ugyan úgy,mint ahogy Orbán oldalán is csak Fideszes ömlengéseket lehet olvasni.Ha véletlen fel is kerül valami kritika,akkor pár perc és már ott sincs. Gondolom a Magyar párt és a Magyar kormány a legkevesebb gondja ennek a nőnek.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 15:09
Leméri legalább a fidesz csürhe intelligenciáját!
cikicakk55
@bencemacska: ma16:54
Miért van nekik? Naj jó,egy-kettőnek talán!
bencemacska
@cikicakk55: ma, 19:00
Na, látod elfelejtettem idézőjelbe tenni!
(És vacsora után elaludtam!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.