A Nézőpont Intézet vezetője szerint az április 8-i választás óta rendezett tüntetések "a frusztráció jeleinek tűnnek, levezető gyakorlatok", a tiltakozóknak pedig se egyértelmű vezetője, se programja, se meghatározott célja nincsen.

Mráz Ágoston Sámuel az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt hangsúlyozta: nem egyértelmű, hogy a tiltakozók kormánybuktatást vagy 2022-re "kompetensebb és sikeresebb ellenzéket" akarnak. Megemlítette, Orbán Viktor miniszterelnök "minden demokratikus gesztust" megtett annak érdekében, hogy a megmozdulások erőszak, atrocitások nélkül záruljanak.

Nézőpont Intézet: a mostani tüntetések a frusztráció jelei, csak levezető gyakorlatok

Résztvevők a 3.0 Mi vagyunk a többség – Tüntetés a demokráciáért! címmel meghirdetett demonstráción Budapesten, a Kossuth Lajos téren 

Fotó, címlapi kép: MTI/Mónus Márton

Mint mondta, a kormánypártok a négy évvel korábbinál is világosabb felhatalmazást kaptak a folytatásra, és ehhez a "nagyon egyértelmű és elsöprő" eredményhez képest sikerült növelniük támogatásukat a legfrissebb felmérések alapján.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Édes jó fiam Mráz! Aztán a kormányunknak azon kívűl, hogy lop, csal. hazudik, van valami értelmesebb programja? Az unalo,ig ismételt két - három panel mondat az nem program. Vezetője ugyan van, de a plebs csak a kampányban látja. Hello Röfi szinten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...az nem volt szavazni, ugyanis azt kiabálták, hogy ők a többség, vagyis akik nem szavaztak vagy nem a fideszre szavaztak...mert akik nem a fideszra szavaztak azok magukra csak a kisebbség...
Amúgy a többség nem matek hanem számszerű tény, ahányan szavaztak annak a többsége...
...és tisztánlátás...vazzee...a végén még jövendőmondók lesztek...:)))
...ja és fizetett tömeg...épp ezek írták, hogy összegyűlt a pénz a következő tüntetésre is nem emlékeszel ???
...és az utolsó sorod...mindegy hová tartozok, de az biztos hogy ilyen libatömegnek soha nem leszek a tagja.
Sámannus
kÁder János beszéde szépen leírja ezt a győzelmet, hogy milyen sallangokat tűzdeltek erre a dicső győzelemre. de a sor folytatható kormány propaganda folyamatos kampánya a választó körök szétszabdalása.a szavazat arányok meg változtatás a győztes javára konszenzus nélküli törvényhozás a média elfoglalása, az igazságszolgáltatás kiherélése. Aki fényes győzelmet skandál, az közönséges bűnöző.
papa.49
Benézőpont ti meg a seggnyalás jegyeit a képeteken hordjátok nem ártana néha mosakodni, törölközni !!!
csipetke
@JAJMÁR: 22:04 Persze hogy frusztrált,már a tudattól is,hogy maffiaállamban élünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.