A Nézőpont Intézet vezetője szerint az április 8-i választás óta rendezett tüntetések "a frusztráció jeleinek tűnnek, levezető gyakorlatok", a tiltakozóknak pedig se egyértelmű vezetője, se programja, se meghatározott célja nincsen.

Mráz Ágoston Sámuel az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt hangsúlyozta: nem egyértelmű, hogy a tiltakozók kormánybuktatást vagy 2022-re "kompetensebb és sikeresebb ellenzéket" akarnak. Megemlítette, Orbán Viktor miniszterelnök "minden demokratikus gesztust" megtett annak érdekében, hogy a megmozdulások erőszak, atrocitások nélkül záruljanak.

Nézőpont Intézet: a mostani tüntetések a frusztráció jelei, csak levezető gyakorlatok

Résztvevők a 3.0 Mi vagyunk a többség – Tüntetés a demokráciáért! címmel meghirdetett demonstráción Budapesten, a Kossuth Lajos téren 

Fotó, címlapi kép: MTI/Mónus Márton

Mint mondta, a kormánypártok a négy évvel korábbinál is világosabb felhatalmazást kaptak a folytatásra, és ehhez a "nagyon egyértelmű és elsöprő" eredményhez képest sikerült növelniük támogatásukat a legfrissebb felmérések alapján.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Édes jó fiam Mráz! Aztán a kormányunknak azon kívűl, hogy lop, csal. hazudik, van valami értelmesebb programja? Az unalo,ig ismételt két - három panel mondat az nem program. Vezetője ugyan van, de a plebs csak a kampányban látja. Hello Röfi szinten.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Az hát! Ez egy erősen frusztràlt társadalom
Nessy
Édes jó fiam Mráz! Aztán a kormányunknak azon kívűl, hogy lop, csal. hazudik, van valami értelmesebb programja? Az unalo,ig ismételt két - három panel mondat az nem program. Vezetője ugyan van, de a plebs csak a kampányban látja. Hello Röfi szinten.
Desischado
Lopok, csalok, hazudok, ennél jobb program nincs? És orbanisztánban, ezzel lehet nyerni, na meg jókora csalással. Óvják az égiek Magyarországot!
nevemnick
,,Orbán Viktor miniszterelnök "minden demokratikus gesztust" megtett annak érdekében, hogy a megmozdulások erőszak, atrocitások nélkül záruljanak."

Azért már nehogy felszenteljük a vezírt...

(Elég nagy a különbség a 2006-os kétpárti (fideszes-jobbikos) ,,demokratikus forradalmárok" és a mai civilek között, mert az előbbiek parancsra dúlták fel a város egy részét, szarták-hugyozták össze a Kossuth teret.)
Csizmás Kond
...mongyuk az is nagyon nagy elmezavarodottságot jelez, hogy a szavazásra nem tudott elmenni az elégedetlenkedő, de napokig, hetekig van ideje a téren bömbölni...
Macskaszem
@Csizmás Kond: Aki tüntetni jár, az valószínű szavazni is volt, és nem azért nyert a fidesz, hanem annak ellenére.
Amúgy meg a fidesznek sincs többsége, csak kimatekozta, hogy az legyen.
Itt csak két nagy tömeg van: az egyik egy tisztánlátó, felvilágosult tömeg, a másik egy megtévesztett, fanatizált, vagy fizetett tömeg.
Te meg a Shikari az utóbbihoz tartoztok.
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...az nem volt szavazni, ugyanis azt kiabálták, hogy ők a többség, vagyis akik nem szavaztak vagy nem a fideszre szavaztak...mert akik nem a fideszra szavaztak azok magukra csak a kisebbség...
Amúgy a többség nem matek hanem számszerű tény, ahányan szavaztak annak a többsége...
...és tisztánlátás...vazzee...a végén még jövendőmondók lesztek...:)))
...ja és fizetett tömeg...épp ezek írták, hogy összegyűlt a pénz a következő tüntetésre is nem emlékeszel ???
...és az utolsó sorod...mindegy hová tartozok, de az biztos hogy ilyen libatömegnek soha nem leszek a tagja.
Sámannus
kÁder János beszéde szépen leírja ezt a győzelmet, hogy milyen sallangokat tűzdeltek erre a dicső győzelemre. de a sor folytatható kormány propaganda folyamatos kampánya a választó körök szétszabdalása.a szavazat arányok meg változtatás a győztes javára konszenzus nélküli törvényhozás a média elfoglalása, az igazságszolgáltatás kiherélése. Aki fényes győzelmet skandál, az közönséges bűnöző.
papa.49
Benézőpont ti meg a seggnyalás jegyeit a képeteken hordjátok nem ártana néha mosakodni, törölközni !!!
csipetke
@JAJMÁR: 22:04 Persze hogy frusztrált,már a tudattól is,hogy maffiaállamban élünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.