Negyedik kormányfői székfoglalójában Európára koncentrált a miniszterelnök, miközben sajátjainak és ellenfeleinek is megüzente, hosszú távra tervez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
No itt azért ellent mondanék a miniszterelnöknek. Keresztény embernek tartja magát ugyebár. Szép, szép hogy van terve/tervei, de "ember tervez, Isten végez."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@36: Alighanem kissé hiányos a keresztény neveltetése a párttitkár ivadék ex KISZ titkárnak. Ettől még rá is igaz, az "ember tervez, Isten végez" megelőlegezett jóslat. Néhol meg belenyúlnak ebbe a tervbe a 89-es tipusu forradalmár fiatalok, (és elzavarják, mint ő az oroszokat), akkor is ha despota lesz majd később belőlük is.
kokopelli
@adrenalink: (21:20)
..egy "Rawlings" ADIRONDACK baseballütő? Küldjek egyet? ;-)
Commenter
@adrenalink: mi ez a receptkavalkád ettől a zsírdisznótól? A végén még könyvben is kiadják mint anikó asszony receptjeit pár éve...
adrenalink
@kokopelli: Minek? Képtelenség olyan helyzetbe kerülni, hogy hatékonyan használni tudnám...
36
@nezelodo: Ja. De azt is megtanulták Orbánék, hogy "segíts magadon, Isten is megsegít"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.