Európa gazdasági súlypontja fokozatosan keletre tolódik Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök pénteken a parlamentben úgy fogalmazott: "1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője". 

A kormányfő a miniszterei kinevezését követő ülésen hangsúlyozta: Magyarország és Közép-Európa országai adják az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját.

Orbán: mi vagyunk Európa jövője

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. május 18-án. Mögötte Kövér László házelnök. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Orbán Viktor megerősítette: a 2010-2030 közötti 20 évet egy korszaknak tartja, mert egy országot csak úgy lehet vezetni, ha a tervek hosszú távra szólnak.

(MTI)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
elképesztő, hogy vannak olyan buta bunkók, akik még be is veszik ezt az ócska hazugságot! Ha lehet még nagyobb baromság mint Rákosi-pajtásoké volt! Hiába no méltó utódok! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: tegnap, 20:20; A csúti cigány bármeddig uralkodik az országon, nem kerül bele fényesen a történelemkönyvbe, az biztos.
nezelodo
@Nessy: Egye fene, ha álmodik, de az a baj az álmai nem virtuálisan valósulnak meg, mert nagyon is valóságosak a diktatórikus jegyei a rendszernenek, a lopás pedig rendszerszintű, a kormányzás betonszilárdságú alapja, alkotmányossá vált.
Yoda69
Jaj ne! Orban ezt a hazát már tonkrebasztad, lakóit egymás ellen forditottad. Ezt akarod tenni europaval is? Nem veszed észre hogy neked már senki sem hisz, és senki sem akar veled tárgyalni. Persze putyinon, erdoganon meg néhány hasonszőrű diktatoron kivül.
Neked itt sincs jovod. Csalással tudtad csak a hatalmat megtartani, de ez nem fog örökké tartani. Mi nem felejtjuk mit tettél. Mennyit loptal és hogy árultad el a hazát.
Előbb utóbb elfogy moguled a birkak tábora, és akkor már a csalás sem fog segíteni rajtad.
papa.49
@Yoda69: Európában ezt a majom csak a ,,futottak még,, kategóriába fér be, már tudják az EU. helyén kezelni az elmebeteget !!!
namihami
"""Szerénység, elvtársak, szerénység. Amit legjobban szeretek magamban--az a szerénység.""-ugyebár Orbán elvtárs.
Miként ezt már előtted A tanú cimű örökopuszban már elhangzott. Hiszen :: nincs új a Nap alatt.
evacica
Na te szegény Európa! Az lenne csak igazán a vég Európának, ha Orbán lenne Európa jövője!Ez az ember tényleg nem bír magával, már Isten után az elsőnek képzeli magát, beteges jelenség már ez! Elég, ha csak a hazáját teszi tönkre hatalmi és pénz imádatával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.