Lelki erőműnek nevezte a csíksomlyói zarándoklatot a hegynyeregben tartott szentmise után a magyar sajtónak adott nyilatkozatában Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese, aki évről évre visszajár a zarándoklatra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hát nem bántam volna ha felrobban benned az az erőmű..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ennyit Tömjény Sónyi lelkéről! =))
lampa laz
Hát nem bántam volna ha felrobban benned az az erőmű..
Cicamama55
Hát őt bizony a keresztény emberek ültették a bársonyszékbe, így áttételesen az ő vérüket szívja! Ők az energiaforrásai valóban...:((( Árnyékpárt, árnyék embere. Neki a honi április 14-i tüntetésen nem tűnt fel, mennyi fiatal van?! A búcsún-hála Istennek-mindig sok fiatal volt eddig is,minden évben, viszont hazai tüntetéseken ennyi elégedetlen fiatal a "Net-adó" ellenin kívül még soha nem vonult utcára! Semjénhez a hazai fiatalokról csak a gyermekgyártás jut az eszébe! Szégyen, hogy ilyen-bólogató János- miniszterelnök helyettesünk van, aki csak külföldi segédlettel tud energiát szívni magába...a vadászataihoz!
justhpeter
Az ország első számú szégyenkereszténye megint böffentett valami baromságot.
tudode
Ezek szerint ebben a KÖZJOGILAG nem létező ÉLETMŰVÉSZ KORMÁNYBAN, nincs egyetlen egy .. t i s z t e s s é g e s ... pogány, csak Semijen Janihoz hasonló ÉLETMŰVÉSZ, aki egyik mákvirágról a másikra szálldogál, EGY HÁZON KÍVÜL-ként beporozva még a Kárpát -aljaik szűrkeállományát is IMÁDKOZÓ SÁSKA dumájával.
..
Szörnyellák!
csak úgy....
lassan nehéz lenne azt mondai zsóti lovagról,hogy ö lenne orbanisztán leges leg nagyobb pojácája,...egyre többen küzdenek a babérokér ...
Nessy
Nekem meg latensen manifesztál az identitástudatom!
Én is tudok ostobaságot mondani, csak nem fizetnek meg olyan jól, mint ezt az ingyenélő státusz keresztényt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.