Migránsokkal kapcsolatos álhírt közölt le valós hírként a magyar köztévé.

A Noktara nevű szatirikus német lap találta ki azt a baromságot, hogy

az éppen zajló Ramadán miatt muszlimok petíciót indítottak, hogy Essen városát, amelynek neve azt jelenti, hogy enni, nevezzék át Fastenre, vagyis böjtölnire. 

A hírt a magyar M1 egy migránsokkal kapcsolatos összeállításba tette be, és azt is készpénznek vették, hogy 

fel is állították a táblákat és a polgármester is azt nyilatkozta, hogy tekintettel akart lenni a muszlimok vallási szokásaira.

A hvg.hu szúrta ki, hogy a Noktara egy egész összeállítást közölt olyan Twitter-bejegyzésekből, amelyekben a magyar köztévén röhögnek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Muhaha-ha-ha-ha...:))) Hírünk a világban...büszkén és erősen égünk mindenhol,,,,mint egy szarosgatya. Muhahaha-haha...:) :) :) sikari,,verőce,,pegero,,csizmás fasz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem érti a többség a lényeget! Nem a köztévé nyalta be, azok lehet, hogy tudták is, hogy kamu. De akik csak a szabadon fogható köztévéket látják, és hiszik is ami ott elhangzik, azokra hat, arról viszont nem tudnak, hogy ugyanolyan átverés részesei, mint a naponta elhangzó tündérországi kormányközleményeket valóságként elfogadók. Na innentől a kamúhír már rémhírterjesztés.
Edmond Dantes
Évi nyolcvan milliárdból arra már nem telik,hogy ne legyenek hülyék.Őket csak az érdekelte,hogy ez mocskosul fog tetszeni Orbánnak.Rácsaptak,mint gyöngy tyúk a meleg ...ra.
tulipan
@nezelodo: MIközben sírdogálnak, hogy "báncsák a magyart"!! Hahahaaha :D
F_Viktor
@Edmond Dantes: Én is pontosan erre gondoltam, miért kell évi 80 milliárd adóforintot költeni ezekre a szarokra, mikor már bebizonyosodott, hogy ugyanilyen kamuhírek gyártását fillérekből megoldja orbánnak pl. egy 17 éves gávavencsellői gyerek is.
CHEWBACCA
Nem! Nem! Nem! Tudták, hogy kamu!!! Csak sokkolnak minket!!!
mackoka46
Hazudnak, ha süt a nap, ha nem, minden frekvencián és hullám hosszon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.