Szigoríthatják a gyülekezési jogot a közeljövőben olyan formában, hogy az alaptörvényben rögzítenék “az otthon, a magánlakás védelmét.” Erről a tervről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be az Echo TV tegnap esti adásában – adta közzé a merce.hu. Gulyás szerint a módosítással azt kívánják elérni, hogy a politikusok magánlakásai előtt a jövőben ne lehessen demonstrációt …

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A saját mocskukat súrolják, akárhogyan teszik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@szaboria1: Abban az időben lakásvásárlási hitelt vettem fel forintban.
Sámannus
Amikor hitelfelvétel volt pontosan olyan katasztrófális kamatot kellett volna fizetni, amivel már a lakossággal fizettették volna előre azt a csődhelyzetetEzzel állt szemben a kerskedelmi bankok alacsonykamatozású pénze. A jegybank csak az államadósságot kezelte a kamattal. Nékem két lakáshitel is volt, gyorsan megoldottam, de fel kellett használni a családi tartalékokat, életbiztosítást és egyebeket. Én most sem hibáztatok senkit ezért a lépéséért.
A rendszer váltás óta tisztában vagyok azzal, hogy a lakossági megtakarítások addig az államé amíg az adósság ott van, ahol most is. Csak egy enyhe szellő kell a pénzpiacon, és huss, amit gyűjtöttél az elszáll. Én három ilyen támadást éltem meg, amikor az állam a megtakarításaim elszedte. Más formákban, de erre igényt tartottak, mert rosszul gazdálkodtak a pénzünkkel.
Most is nő az adósság, csak nem devizában. A kisembereknek csak idő kérdése, mikor zúdítják rájuk a következő kamat robbanást. Az is azzal fog járni amit leírtam nem kel a maszlag a családpolitikáról, egyebekről ez a rendszer így működik sajnos.
tudode
Sajnos az országot egy MAGÁNHADSEREG kebelezte be a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNNYEL, ahelyett, hogy megbecsülte volna magát, már ami a tisztességet illeti!!!
-------------------------------------------------------------
------ alaptörvény közjogilag érvénytelen
Nagyjából 3 250 találat (0,45 másodperc)
.
https://www.google.hu/search?q=alapt%C3%B6rv%...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
---- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik
Nagyjából 29 500 találat (0,36 másodperc)
..
https://www.google.hu/search?ei=XP8MW5f7Fcb4w...
------------------------------------
Ezt a videót MINDENKINEK látnia kellene:
.
------ "Békét hoztam és az igazságért jöttem!" /Orosházi Ferenc/
https://www.youtube.com/watch?v=JWD_KeZjErc&t...
.
"""A törvényszéki tárgyaláson történteket vágatlanul mutatjuk meg. Dr. Gyarmati Éva védőbeszéde megadta az alaphangot, amire Orosházi Ferenc "az utolsó szó jogán" feltette a koronát. A bírónak nem sok választása maradt .""
---------------------------
Erről sem tudnak a DEVIZAHITELESEK:
.
------Dr Gyarmati Éva /10 évig bankjogász/ felszólalása
https://www.youtube.com/watch?v=YzAiuassBK8&t...
-------------------------
Elképesztő az, hogy EZEK az elszabadult KATYUSSAÁGYUK miatt ... m i n d e n t .. előről kell kezdeni, mint a csecsemőknek az ELSŐ LÉPÉSTŐL!
.
Annyi a.. t a b u, amelyet az ÁTLAGÁLLAMPOLGÁR megfelelő jogi, egyéb ismeret nélkül EL SEM TUDJA KÉPZELNI, mert Csipkerózsika álmát alussza, miközben EZEK basáskodhatnak KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL!!!
.
Hitelesek: Nem tartozunk.hu-t nem ártana...
wpym
@szaboria1: Meg is érdemelted a devizahitelt.
szaboria1
@wpym: Egyáltalán elolvastad az összes bejegyzésem. Én nem csődöltem be. Mert én nem svájci frankra ha nem EURO-ra váltottam a forint hitelem. Mivel a kezdeti havi 33000.-ft. hitelem eurora átválva kevesebb lett havi 27000.-ft jött ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél