Ha Orbán nem csak olyan híres, ismert és elismert, magas és jósvádájú szeretne lenni, mint George Clooney, hanem emberi kvalitása is vonzaná, akkor nem kéne szégyenkeznünk miatta. De hát... "Háromezer menekültnek biztosít iskolai oktatást Amal és George Clooney"

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sajnos Orbán és Anikó asszony ebbe a magasságba sosem fog felnőni!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Amal Clooney ha jól tudom libanoni származású, ha nem fogadja be őket Nagy Britannia nem valószínű hogy ma George Clooney felesége lenne, vagy egyáltalán megérte volna-e a felnőttkort. Orbán? Ő max. spiccesen nótázik Zs kategóriás hazai színészek körében, akik egyben a fidesz kirakat-celebjei is.
Nessy
Soros bérenc, migráns simogató házaspár!
Minden tiszteletem az övék! Természetesen ők a saját pénzükből biztosítják mindezt!
Persze, lehet hogy nem illiberális státusz keresztények, mint a mi politikusaink!
Commenter
@Nessy: nahát, hogy nem kezdenek el inkább stadionokat építeni...
Nessy
@Shikari: Csak tudnám, hogy miért nem veszik az irányt a menekülők Oroszország felé? Putyinék sem cukorkát szórtak a városokra, a civilekre!
Egyik 19, másik egy híján 20!
csak úgy....
@Shikari: 56- ba meg kádár hívta a magyarokra a ruszkit ! diktátor kollégáknak elnézed,te pötsch!?
dodóka
Ez a Cloony házaspár mekkora egy geci ! embernek tekinti a migráncsok kölykeit ! A magyar cigányvajda ( more ) meg leölni való egyedeknek.
Jozefina
Sajnos Orbán és Anikó asszony ebbe a magasságba sosem fog felnőni!!!??
Commenter
@Jozefina: Már stadionmagasságban nőttek a fejünkre...az egész klán.
csipetke
Ugyanmár! Cloonyékat sztem a világon mindenhol ismerik,a jótékonykodásukat is,orbánt viszont,ha ismerik is,a neve egybecseng a lopással,korrupcióval,és ahogy a cikk írja,igencsak lehet miatta szégyenkezni.Ezek nemhogy nem adakoznak,hanem azt is ellopják,amit a nép kapott az eu-tól.
Commenter
@csak úgy...: fontosabb volt a szuezi csatorna és az olajban gazdag közel kelet a világnak, mint egy kis közép-kelet európai ország forradalma...viszont OV szélmalomharcát ki fogja megállítani és mikor azt nem tudni...
Commenter
@csipetke: így van Mielőtt Mrs. Clooney lett Amal Alamuddin már nemzetközileg elismert ügyvédnő volt, egyike a legjobbaknak ami az emberi jogok területét illeti.Orbánnak és feleségének hiába van jogi diplomájuk, a nyomába se érhetnek Amal Clooneynak.Sem George Clooney-nak aki a filmipar területén szintén az élvonalba tartozik. A Stop Sorost a fidesz majd folytatja azzal hogy stop Amal és George...
csak úgy....
@Commenter: OV több lovat akar megülni egy seggel és zseninek képzeli magát! Nem lehet föltartóztatni mert mindenre képes a hatalmáért de! mikor az elsö ló lebaxarintotta és kezd omladozni a kártyavár...,sajnos addigra maradandó károkat fog okozni az országnak ,ami elöbb-utóbb úgy fog kinézni mint jelenleg a Stadler stadion...
csak úgy....
@Jozefina: Ne bánts Anikó asszonyt ! Nagy Bandó szerint bántja Öt eleget a férje ...
Commenter
@csak úgy: gyalázatosan gyenge, rossz képességű, színét-hitét kedve szerint váltogató megélhetési zsarnok és csirkefogó. Politikusnak a szó valódi értelmében nem mondanám. Már sajnos évtizedekre vetette vissza az országot így is. Nálam ma ez a stop soros nevű törvénycsomagnak csúfolt diszkriminatív szennyáradat verte ki a biztosítékot. Orbánt és vidékét elzárni, leültetni kellene mindazért amit már eddig itt összerombolt. Mint egy dúvad aki speed-et tol. A mostani kormánya pedig mindennek az emberi-lelki legalja.
csak úgy....
@Commenter: Max. azzal vígasztalhatod magad,hogy a büdös életben nem fognak magyarországon OV szobrot koszorúzni...
Commenter
@csak úgy...: biztos vagy ebben? Mert ez képes magának szobrot is állítani és megkoszorúztatni...
csipetke
@Commenter:14:25 Hát igen.Nagy ország,-sármos,jóképű adakozó pasi,csinos,okos feleség, nálunk pedig kis ország,kicsi puhos,lopós vezető, fáradt mosónőnek kinéző feleséggel.
Commenter
@csipetke: kis ország, törpe, ronda, harácsoló, agresszív virtigli köpcös vezető irányítóval, fáradt, mosolytalan, felpofozott, igénytelen külsejű de rafkó htb.feleséggel...nagy focival, sok stadionnal, lehetetlen, embertelen rendszerben. Ez van.
csak úgy....
@Commenter: Ne törödj vele ,utcát ne nevezzenek el róla,aki meg koszorúzni akarja OV -t ,...akkor a probléma meg van oldva! ;)
Commenter
@csak úgy...: hallani sem akarok utcanevekről sokba került már sok értelmetlen átnevezés is!
csak úgy....
@Commenter: a 10.000 Ft-n nem veszel észre valami furcsát,némi hasonlóságot ? Nem ismertem Mátyás királyt de marhára hasonlíthattak egymásra! ;)
Commenter
miről maradtam le? az nem István a 10.000 Ft-on? Mátyásnak csak az 1.000 Ft jutott. Már a bankjegyek színe is ronda, és elég sokba kerül ezek cseréje is ahogy az utcaneveké is...
csak úgy....
@Commenter: OK! :)igazad van! ...mentségemre szolgáljon,hogy csak egy nullát tévedtem ;)
Commenter
@csak úgy...: nem gond. Csak virtuálisan tévedtél,nem a bankautomatánál vagy a boltban.Hogy István hasonlított volna Clooneyra? Azt se tudjuk, valójában hogy nézett ki,István, de ezek a rajzok a bankjegyeken erősen el vannak túlozva...micsoda botrány lenne belőle ha mondjuk Clooney játszaná egyszer István királyt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.