Trócsányi szerint nem áll szándékunkban, nincs napirendben, és egyébként is, a vonatkozó javaslat több szempontból is aggályos.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"A miniszter a jogállamisági kondicionalitásra vonatkozó rendelettervezet kapcsán hangsúlyozta, a javaslat Magyarország számára több szempontból is aggályos."- azt elhiszem.Mivel épp a jogállam utolsó bástyáját,a biróságokat készül a fidesz maga alá gyűrni.Meg akkor nem lehetne annyi alkotmányos költség,mert nemzetközi jogi elszámoltatást lehetne alkalmazni-no nem az országgal ,hanem a tényleges elkövetőkkel szemben.
Most meg úgy néz ki a dolog,hogy a 2015-2017 közötti eus támogatás 10%-át kell visszafizetni a szabálytaalanságok miatt- közbeszerzések, pályázatok, szabálytalanságai.Hol van még a túlárazás,és egyéb csalások?
Kinek a seggét kell ennyire védeni?
lampa laz
Trócsányi szerint nem áll szándékunkban továbbra sem csatlakozni az európai ügyészséghez... mire ez a többes szám? Gondolom nem a nép nevében mondtad ezt, hanem a tolvaj klubra élezted ki ezt a "szándékunkban" kijelentést.
Lehet, h jobb is, mert a mi politikusaink annyi munkát adnának nekik, h belerokkannának az ügyekbe.
mackoka46
Úgy tűnik továbbra sem akarnak elszámolni a pénzzel, csak vég nélkül sikkasztani.
Nessy
Ott nehéz lenne megmagyarázni, hogy nálunk minden törvényes és jogszerű. legfeljebb nem etikus!
tudode
Trócsányi vagy le van maradva egy, két brosúrával, vagy nem ér szakít időt áttekinteni, hogy KINEK/kiknek a szolgálatába szegődött:
.
Keresőbe beírhatná, mindjárt OKOSABB lenne az EU Ügyészségtől való reszketéstől:
.
Tehát:
------ kövér lászló és orbán viktor ügynökök
..
Nagyjából 29 700 találat (0,37 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=k%C3%B6v%C3%A9r+l%C3%A1szl%C3%B3+%C3%A9s+orb%C3%A1n+viktor+%C3%BCgyn%C3%B6k%C3%B6k&oq=K%C3%B6v%C3%A9r&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j69i60j69i61j35i39.22892j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az alattvalók ha ROSSZ FÁT TESZNEK A TŰZRE, a törvény, jogszabály ISMERETE nem mentesí még KIFLI LOPÁS ESETÉN .. s e m i!!
.
kereső
@Nessy: mekkora "erkölcsi" kár volt anno Tocsik Márta 800 milliója-egy választást lehetett vele elbukni. Most???, majdnem mennybe menetel jár az eu milliárdokért-merthogy minden törvényes-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.