Június 13-án jelenik meg Joakim Medin új könyve, amely a kiadó honlapján írtak szerint Orbánisztán, Félelem és undor az illiberális Magyarországon címet kapta. A svéd szabadúszó újságíró könyvében a kapcsolódó beharangozó szerint szót ejt arról, hogyan szilárdította meg hatalmát Orbán és alakította ki a hozzá hű, új társadalmi elitet az évek során.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Svéd nagykövetet bekéretni, kiosztani. Helyre kell tenni ezeket a bugrisokat. Petya! Bealudtál?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nessy: Nem értem!! Nincs megbocsájtás? Még a bűn megvallása és a penitencia kirovása és végrehajtása se megoldás? Hiszen most (ápr. 8.-a után) lettünk illiberalizmusból valódi kereszténydemokrácia. Máris jött a következő változat?
A ventilátor se tudja ezt a forgást követni.
lampa laz
Már az egész világban bűzlik ez a csuti görény, itthon mégis parfümként van levédve.
cikicakk55
@lampa laz: Pont ez lesz a veszte Orbánnak,hogy annyira túl tolta már a lopás és a korrupció biciklijét,hogy ezt már a többi Európai ország szintén nem teljesen hófehér vezetői sem bírják elviselni. Mindenki tudja,hogy a politikai hatalom és a lopás,korrupció teljesen egybe forrtak,de mindennek van egy határa. Na ezt a határt lépte túl Orbán,amit már nem tolerálnak sehol. Ez olyan,mint tolvajtól lopni. A maffia nem tűri a konkurenciát,így a külföldi maffiózók sem fogják tűrni,hogy egy ilyen kis ország diktátora többet lopjon ,mint Ők. Nagyon nagy árat fog fizetni Orbán a harácsolásért és a telhetetlenségéért.
advocat
Péterkének megvan a napi programja! Hasznos dologra úgysem képes.
cikicakk55
@kereső: Elolvastam,de sokat nem értek belőle. Tzlajdonképp azt tudta levenni a cikkből,hogy már országosan is nyílt titok,hogy a politikusok affia tagokká váltak. Minden olyan poszton már eleve a politikai maffia tagjai vannak kinevezve,ahol 2010 előtt még törvénytelenség esetén volt lehetőség jogi úton igazságot keresni. Most minden olyan posztot elfoglaltak,ahol eddig volt esély az igazság visszaszerzésére. Magyarul: A Magyar emberek,a Magyar társadalom jogilag teljesen esélytelen a korrupció,a lopás,csalás ellen. Sőt! Lehet,hogy pár hónap múlva már mi sem beszélgethetünk ennyire nyíltan. Pont most van a hír tv- ben a híradó. A parlamentben most tárgyalják a Soros törvényt. Szégyen,hogy egy ilyen komoly döntés megbeszélésére kb 29- 30_parlamenti képviselő lézeng csak. Direkt figyeltem,olyan is volt aki újságot olvasott,de egy képviselőnek a fülében( mind a kettőben) fülhallgató volt. Zenét hallgatott,vagy telefonált? Minden esetre úgy érzem,hogy segítség nélkül esélyünk sincs Orbanisztán királyságát megdönteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.