A Magyar Narancs úgy tudja, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat országos hálózatának dolgozói arról értesítették: az eddigi vezető, Drexler Donát után után már Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: Ismered személyesen?
És eddig ellenség kezén volt az irányítás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Orvos létére semmi furcsát nem talál Bayer körül?Jó,nem pszichiáter,de mégis...Időnként egy köpölyözés azért nem ártana,ha már a Vérellátó főnöke lett.
papa.49
@Edmond Dantes: Legalább 3 liter egyszerre )))))))))))))))))))))
verőce21
Minden ideológia eljut a gyakorlatban a demarkációs vonalhoz. Amikor kénytelen terrorhoz folyamodni, hogy kényszerítse azokat, akiknek nincs, vagy más a meggyőződésük. Az Egyház az Inkvizícióhoz, a nácik és bolsevisták Auschwitzhoz és a Gulághoz...
Hagyjatok fel minden reménnyel. -:(
kereső
Nyirják lázár embereit? / a forradalom is felfalja/-ennyire kegyvesztett lett a János?
karma1
Eleg ijesztoen hangzik ez a hir... Ezekutan csak fide$$ hivok es rendszertamogatok fognak kapni vert? Ha egy bizonyos koron tul van valaki, akkor mar ne is szamitson verre, vagy ha mas miatt kell vert kapniuk, akkor adomany lesz nekik a ver, nem termeszetes eletmento?

Szeretnem hinni, hogy ez nem igaz,.. Vagy nem ugy, hogy a felesege is olyan, mint a zso'ti..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.