Helyes és az a minimum, hogy a bevándorlást segítő szervezetek bevándorlási különadót fizessenek – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője kedden Budapesten.

Hollik szerint "az a minimum, hogy a bevándorlást segítő szervezetek különadót fizessenek"

Fotó: YouTube/Fidesz

A KDNP-s politikus a pénzügyi tárca 25 százalékos bevándorlási különadóra vonatkozó javaslatára reagált a kormánypártok nevében.

Kiemelte:

a magyar emberek április 8-án egyértelműen döntöttek, hogy nem akarnak bevándorló országban élni. Éppen ezért a kormánypártoknak mindent meg kell tenniük azért, hogy akaratuknak érvényt szerezzenek és Magyarország biztonságát megőrizzék.

Mint mondta: ezt a célt szolgálta a déli határzár és a jogi határzár, és ezt fogja az alaptörvény módosítása, valamint a Stop Soros törvény. Megerősítette, hogy utóbbi kettőről az Országgyűlés szerdán szavaz majd.

Hollik István azt mondta, úgy gondolják:

szükség van pénzügyi és adóügyi eszközökre is.

Már csak azért is, mert a Soros-szervezetek irgalmatlan pénzeket költenek el arra, hogy a bevándorlást, illegális migrációt támogassák, és bevándorlókkal árasszák el Európát.

Összegzése szerint éppen ezért helyes, ha azok a szervezetek, amelyek a bevándorlást segítik bevándorlási különadó formájában hozzájárulnak a költségekhez. Magyarország biztonságának megőrzésére a magyar kormánynak a magyar emberek adóforintjaiból nagyon sok pénzt kell költenie – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki jelezte a Fidesz és a KDNP is támogatja majd a javaslatot.

Hollik szerint "az a minimum, hogy a bevándorlást segítő szervezetek különadót fizessenek"

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragaszt az Amnesty International budapesti irodájának helyet adó épület, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház ajtajára 2018. június 12-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hollik István kedden az adójogi változásokra vonatkozó kérdésre azt mondta:

a költségvetésnek négy célt kell szolgálnia.

Meg kell őriznie azt a biztonságot, amit Magyarország magáénak tudhatott, segítenie kell azt a gazdasági növekedést, ami azt eredményezi, hogy a magyar emberek tudnak egyet lépni előre. Emellett segítse a családokat, a gyermekvállalást, továbbá hozzásegítse a munkáltatókat és a munkavállalókat egyaránt a teljes foglalkoztatottság eléréséhez. A munkáltatók könnyebben tudjanak alkalmazni munkavállalókat, utóbbiak pedig könnyebben tudjanak munkát vállalni – mutatott rá. Szerinte az adójogi változások mindezeket segítik.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Maga hollik! Mivel értelmes programjuk nincs; gazdasággal, oktatással, egészségüggyel nem tudják megszólítani a normális embereket, marad a migránsozás. Maguknak ennyire telik. A baj az, hogy az elbutított, nyomorgó emberek vevők a népbutításra. Egy zsák krumpliért is… .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Két dolog ügyében biztosan intézkedni kellene. Megadóztatni a hülyeséget és a seggnyalást. Razsi Sziszi és a Hollik annyit hozna nekünk, hogy itt kuncsorogna hitelért az összes ország a G7-ből.
sokanvagyunk
Ettől az adótól a bevándorlási hivatal biztos padlót fog. :)
magyarbakancs
"Hollik szerint "az a minimum, hogy a bevándorlást segítő szervezetek különadót fizessenek"

A letelepedési kötvényekkel mi van?
Tisztelt Hollik úr önök telepítetek be ide menekülteket.
Pofa be,kussss.
Yoda69
@magyarbakancs: Pont ezt akartam irni en is. Itt eddig egyedul a fideSS hozott ide migransokat. 20.000 kotvenyes migrans, akim kozott korozott bunozok es terroristak is vannak, valamint 2000 kvota migranst, amivel eleget tett Brusszel kovetelesenek.
Ugyhogy holik elvtars ezt a szoveget tartogassa csak a birkaknak, mert rajtuk kivul senki sem eszi meg.
cs.n.
Hollik egy idióta droid, nincs olyan, hogy "szerinte". Ennek megfelelően meg is kapta a jutalmát, még mindig tolhatja a hülyeséget, nem hagyták az út szélén a bukott kádéempést.
Nessy
@cs.n.: Képzeld el, hogy ő a "kereszténység" egyik prominens képviselője kis hazánkban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.