A kormány javaslata szerint 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek, ezt is tartalmazza az Országgyűlés elé kedden kerülő adótörvény – tájékoztatta a Pénzügyminisztérium az MTI-t.

Bevándorlási különadót vetne ki a kormány

MTI Fotó: Földi Imre

Azt írták:

a kormány minden lehetséges eszközzel szeretné megvédeni Magyarországot az illegális migrációtól.

A kormány a határkerítés, a megerősített határvédelem, a jogi határzár mellett újabb intézkedéseket tart szükségesnek Magyarország védelmében.

A migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítás és az illegális migráció szervezését büntető Stop Soros törvénycsomag mellett, adópolitikai eszközökkel is fel kíván lépni a migráció szervezése ellen

- írták.

Az illegális migráció elleni védekezés jelentős pénzügyi terheket jelent a magyar költségvetésnek, így közvetve a magyar embereknek – fogalmaztak. Ezért a kormány azt javasolja, hogy a közteherviselés jegyében a bevándorlást segítő szervezetek fizessenek bevándorlási különadót, amelynek mértéke 25 százalék. A bevándorlási különadóval kapcsolatos feladatok – mint ahogyan minden adóval kapcsolatos feladat – az adóhivatal hatáskörébe tartoznak majd – írták.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Földi Imre

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még jobb, ha egyenesen Tomcsinak fizetnek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Qqberci: Hidd el,akadank azért, de nem ide akarnámk jönni, csak ugródeszkának használnák fel az oszágot, mert Németországnak még mindig túl magasak a segélyei és az afrikai családoknak még mindig megéri összedobni az akár l0 éves jövedelmüket tartalmazó, családi kasszát, hogy utána kaphassák a "kiküldött" tagjuktól a bevételt!!!
Pálinkás Pál
@terlasz: Nos...a terrorizmus azt hiszem abban megegyezhetünk...inkább a "szinesek" népi sportja mostanában... a holokauszt meg azt hiszem elég régen volt...azóta letelt pár emberöltő...
a pun háborút miért nem hozod fel???
Sámannus
Az összes ragacsos kezűt is meg kell adóztatni akik a kötvényen szedik hülyére magukat nagyokos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.